Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хайде дано от 8-мия опит се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хайде дано от 8-мия опит се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че стигнахме дъното на корекцията и тръгваме нагоре по канала с таргет 1.40-45
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз пък си мисля, че има потенциал да подгони ЦКБ, тъй като исторически ХИМ е бил винаги една идея по-скъп...... да видим кой ще се окаже прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Каква преграда? Китайската стена ?
Не се занимавай с шитове, за да ти е мирна главата
Време му е на това да изхвърча от софикс,
Не го пожелавам, просто мисля, че не му е мястото там и е въпрос на време да бъде изхвърлено, за да не грози индекса а и за да не го държи като закотвена шамандура
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПреградата на цената падна..... да видим колко бързо ще минем отново Лева
Не се занимавай с шитове, за да ти е мирна главата
Време му е на това да изхвърча от софикс,
Не го пожелавам, просто мисля, че не му е мястото там и е въпрос на време да бъде изхвърлено, за да не грози индекса а и за да не го държи като закотвена шамандураLast edited by shokova terapia; 29.06.2022, 12:41.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение+ сделка по чл. 114 - ще се вземат някакви книжа от ЦКБ, ама какво и на каква цена е несъществено според чорбаджиите.
Така инвеститорите,които не присъстват лично не могат да направят информиран избор и всички ,които дават пълномощно за участие трябва да гадаят какво да правят.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение+ сделка по чл. 114 - ще се вземат някакви книжа от ЦКБ, ама какво и на каква цена е несъществено според чорбаджиите.
Коментар
-
Коментар
Коментар