IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Хааа, г-н Керезов е бил изнервен...Нооо, казана дума, хвърлен камък....
    Предлагам едно единно действие. Дали ще сме на загуба 20 -30 -40 -50 %, или малко отгоре, за мене е все едно...
    В деня без комисионни и такси може да се направи следното движение. Всеки от нас, дето имаме повече от 10 К акции да отдели по 2-3 К лв и след 16,3 ч правим тотално изкупуване....Сигурен съм, че с 50 К лв ще докоснем 2 лв за деня... Важното е да докоснем 2 лв, а след това може и да стане пак 70 стинки...
    Керезов е мъж и или ще си подаде оставка, или ще въздейства на мажо за дивидент.

......
    Ти се шегуваш нито едно от твойте предложения/ предположения няма никакъв шанс да се осъществи

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
      Ех, не идвате да гледате цирк. Керезов каза, че щели да започнат да дават дивидент, като цената на акциите стане 2 лв. Дори не могат да проумеят, че ако не раздават дивидент и левче им е много.
      Хааа, г-н Керезов е бил изнервен...Нооо, казана дума, хвърлен камък....
      Предлагам едно единно действие. Дали ще сме на загуба 20 -30 -40 -50 %, или малко отгоре, за мене е все едно...
      В деня без комисионни и такси може да се направи следното движение. Всеки от нас, дето имаме повече от 10 К акции да отдели по 2-3 К лв и след 16,3 ч правим тотално изкупуване....Сигурен съм, че с 50 К лв ще докоснем 2 лв за деня... Важното е да докоснем 2 лв, а след това може и да стане пак 70 стинки...
      Керезов е мъж и или ще си подаде оставка, или ще въздейства на мажо за дивидент.

......

Коментар

• Ех, не идвате да гледате цирк. Керезов каза, че щели да започнат да дават дивидент, като цената на акциите стане 2 лв. Дори не могат да проумеят, че ако не раздават дивидент и левче им е много.

Коментар

• Ако някой друг ще ходи на събранието и иска да се видим по-рано, за да обсъдим гласуването, нека пише на лични.

Коментар

• Цената на акцията в момента е на нивата от коронавирус разпродажбите и паниката. От тогава до сега вместо да се възстанови и да се повиши, имаше моменти, в които падаше още повече. Някои хора не харасват дружеството, мажоритарите, не давали дидвиденти. За мен холдинга има фундамент, диверсифициран портфейл от дружества, които работят, изкарват печалби. Не съм видял отчет на Химипорт да е на минус. Дружеството си работи, печели и развива. Постоянно, индиректно, се придобиват нови компании, че дори и публични компании. Работи се, развива се.

Цената на ЦКБ се удвои от пандемията досега. Защо? Заради добрите печалби, нищо че не дават дивиденти. Кой е собственик на ЦКБ?
            Нещата рано или късно ще си дойдат на мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
              Тук цената отива на север
              А дано !

Дружествата на групировката - ХИМ,ЦКБ,ЗХБГ,ГАЗ,БРП и др. са една от котвите на БФБ.

Групировката ги остави да затънат в блатото доста дълбоко.

Мажоритарите им и техните съратници имат ресурси и възможностти да се измъкнат от там,само им трябва сила и решителност да предприемат съответните действия САМИ.

Едва ли има на кого да разчитат освен на себе си ,а и ползите основно ще бъдат за тях самите и за многобройните им фондове и дружества.

" На вълка врата е дебел,защото сам си върши работата ! "

В противен случай според мен едва ли ги чака светло евробъдеще...

Коментар

• Тук цената отива на север

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

През 2018 цената е била 2,00 лв., защо сега да не стане 1.50 ?
                  аз помня и над 10 лв ..ама мечти..
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Важното е да мине номинала, а аз мисля, че ще го видим още тоя отпускарски месец. А през Септември като се завърти колелото, ми се струва, че 1.30-40 ще са лесни за стигане. Прогнозата ми до края на годината е 1.50. Успех на всички колеги!!!
                    Тия лафове и прогнози ти ги четем от години, дано пък някога ти се случат !

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Само не разбирам каква ще е причинта , за стигне тези нива?
                      През 2018 цената е била 2,00 лв., защо сега да не стане 1.50 ?

Коментар

Важното е да мине номинала, а аз мисля, че ще го видим още тоя отпускарски месец. А през Септември като се завърти колелото, ми се струва, че 1.30-40 ще са лесни за стигане. Прогнозата ми до края на годината е 1.50. Успех на всички колеги!!!
                        Само не разбирам каква ще е причинта , за стигне тези нива?
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Мапа, ако на 30.09.24 цената е над 1.3 - имаш синьо джони!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнение

О,да.. Изобщо не е неочаквано. Четири - пет години го чакахме, а ти 7-8.
                            А някои ( като мене ) и повече.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнение

Коментар

Не е неочаквано

Коментар

Working...
                                X