Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеЕх, не идвате да гледате цирк. Керезов каза, че щели да започнат да дават дивидент, като цената на акциите стане 2 лв. Дори не могат да проумеят, че ако не раздават дивидент и левче им е много.
Предлагам едно единно действие. Дали ще сме на загуба 20 -30 -40 -50 %, или малко отгоре, за мене е все едно...
В деня без комисионни и такси може да се направи следното движение. Всеки от нас, дето имаме повече от 10 К акции да отдели по 2-3 К лв и след 16,3 ч правим тотално изкупуване....Сигурен съм, че с 50 К лв ще докоснем 2 лв за деня... Важното е да докоснем 2 лв, а след това може и да стане пак 70 стинки...
Керезов е мъж и или ще си подаде оставка, или ще въздейства на мажо за дивидент.
......
Коментар
-
Цената на акцията в момента е на нивата от коронавирус разпродажбите и паниката. От тогава до сега вместо да се възстанови и да се повиши, имаше моменти, в които падаше още повече. Някои хора не харасват дружеството, мажоритарите, не давали дидвиденти. За мен холдинга има фундамент, диверсифициран портфейл от дружества, които работят, изкарват печалби. Не съм видял отчет на Химипорт да е на минус. Дружеството си работи, печели и развива. Постоянно, индиректно, се придобиват нови компании, че дори и публични компании. Работи се, развива се.
Цената на ЦКБ се удвои от пандемията досега. Защо? Заради добрите печалби, нищо че не дават дивиденти. Кой е собственик на ЦКБ?
Нещата рано или късно ще си дойдат на мястото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеТук цената отива на север
Дружествата на групировката - ХИМ,ЦКБ,ЗХБГ,ГАЗ,БРП и др. са една от котвите на БФБ.
Групировката ги остави да затънат в блатото доста дълбоко.
Мажоритарите им и техните съратници имат ресурси и възможностти да се измъкнат от там,само им трябва сила и решителност да предприемат съответните действия САМИ.
Едва ли има на кого да разчитат освен на себе си ,а и ползите основно ще бъдат за тях самите и за многобройните им фондове и дружества.
" На вълка врата е дебел,защото сам си върши работата ! "
В противен случай според мен едва ли ги чака светло евробъдеще...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
През 2018 цената е била 2,00 лв., защо сега да не стане 1.50 ?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Важното е да мине номинала, а аз мисля, че ще го видим още тоя отпускарски месец. А през Септември като се завърти колелото, ми се струва, че 1.30-40 ще са лесни за стигане. Прогнозата ми до края на годината е 1.50. Успех на всички колеги!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Само не разбирам каква ще е причинта , за стигне тези нива?
- 1 like
Коментар
-
Важното е да мине номинала, а аз мисля, че ще го видим още тоя отпускарски месец. А през Септември като се завърти колелото, ми се струва, че 1.30-40 ще са лесни за стигане. Прогнозата ми до края на годината е 1.50. Успех на всички колеги!!!мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Важното е да мине номинала, а аз мисля, че ще го видим още тоя отпускарски месец. А през Септември като се завърти колелото, ми се струва, че 1.30-40 ще са лесни за стигане. Прогнозата ми до края на годината е 1.50. Успех на всички колеги!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнение
О,да.. Изобщо не е неочаквано. Четири - пет години го чакахме, а ти 7-8.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнение
О,да.. Изобщо не е неочаквано. Четири - пет години го чакахме, а ти 7-8.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е неочаквано
Коментар
Коментар