If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
миналата седмица пак това ме пита ........ сега отново същото ........ за последната седмица няма промяна в плана ми който съм обявил тук още преди десетина месеца
ако има някаква промяна в плана ми то това ще бъде в посока Q4-2019 или Q1-2020
Полки, не се драчи, а го приеми като комплимент - тези въпроси означават, че има хора, които взимат твоето мнение под внимание
Полки, все още ли възнамеряваш да пазаруваш следващото тримесечие или си промени плановете?
миналата седмица пак това ме пита ........ сега отново същото ........ за последната седмица няма промяна в плана ми който съм обявил тук още преди десетина месеца
ако има някаква промяна в плана ми то това ще бъде в посока Q4-2019 или Q1-2020
Тя цената сама си пада ,няма нужда някой да и помагаПоне 30% трябва да е дивидента та да си покриете капиталовата загуба за последната годинаА какво ви чака 14 дни след ОСА-то направо не ми се мисли
Падна, за да мине кифтето..... не са се усетили още, че свършиха евтините артиии
Викни и оня със сапа да смъквате цената тугедър, че така ...нията е половинчата.
Тя цената сама си пада ,няма нужда някой да и помагаПоне 30% трябва да е дивидента та да си покриете капиталовата загуба за последната годинаА какво ви чака 14 дни след ОСА-то направо не ми се мисли
Коментар