Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМдаааа, 240 000 000 акции са прекалено много и затова цената им трудно ще расте при сегашните обеми на оборот на холдинга. Трябва да има израстване.
За 10 г.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТака де! 240млн.акции по 1.40?Има няма към 350 млн лева.А колко ли струват активите на Хима?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМдаааа, 240 000 000 акции са прекалено много и затова цената им трудно ще расте при сегашните обеми на оборот на холдинга. Трябва да има израстване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеаз бях и още съм на същото мнение...
Вярно мажо извадиха черен петър от ръкава но той не е толкова голям колкото очаквах.....като едни нови привилигировани например....
В края на годината ще преброиме пилците....
Нали знаеш че при хим има стъкмистика в някой отчети , така аакциите вече са 240 милиона....за сериозен дивидент требва и сериозна печалба ако мислят и другата година да го дават........
Не е препоръка..
Не искам да ви развалям джамбурето заслужавате го но и това трябва да взимате предвид....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеТи ли беше този дето препоръчваше привилигированите да се продават в понеделник????Май ти беше...
Вярно мажо извадиха черен петър от ръкава но той не е толкова голям колкото очаквах.....като едни нови привилигировани например....
В края на годината ще преброиме пилците....
Нали знаеш че при хим има стъкмистика в някой отчети , така аакциите вече са 240 милиона....за сериозен дивидент требва и сериозна печалба ако мислят и другата година да го дават........
Не е препоръка..
Не искам да ви развалям джамбурето заслужавате го но и това трябва да взимате предвид....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти какво искаш с пет стотинки дивидент с 200 процента ли качване ....
Не е лошо ама дали ще стане....
нека да се включат и привилигированите акции в рулетката да видим и те какво мислят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти какво искаш с пет стотинки дивидент с 200 процента ли качване ....
нека да се включат и привилигированите акции в рулетката да видим и те какво мислят..Май ти беше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеТи какво искаш - 200% за 2 дни ли?
нека да се включат и привилигированите акции в рулетката да видим и те какво мислят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА
Според мен това беше на хим и сие ,може още няколко процента към края на тримесечието и после божа работа....за мен е надолЕ...
Никой от големите не поде хвърлената от дребните ръкавици а мажо си върти неговите игри........
Те чакат....
Коментар
Коментар