Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобре се получи днес за успелите са купят...... хубав обем минаLast edited by Zdravko; 21.07.2022, 19:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
При Химимпорт накрая даде близко до групата ИП - Бул Тренд брокеридж.
Интересно е да се пита днес на ОСА -то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНякой знае ли кое ИП разпродаде вчера в края на работният ден ? случи се по няколко позиции. Моето предположение е че е някой фонд меринджей от пенсионен фонд.
Интересно е да се пита днес на ОСА -то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеУтре ОСА нали.
Коментар
-
Рибарчето за пореден път се изложи
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗа рибите като Батя ще пусна един обучителен чертеж.Дет се вика,за да си печеливш на пазарите,каквито и да са те, най-важното и същевременно НАЙ-ТРУДНОТО нещо е да определиш тренда !!!
При Химимпорт имаме първи признаци на промяна на 4 годишния тренд ! Червените кръчета на чертежа са все по-ниски и по-ниски върхове,а черните все по-ниски и по-ниски дъна.При тази ситуация имаме чист и ясен тренд надолу.Но както знаем ,нищо не се движи САМО в една посока и то завинаги ,та така и ХИМ направи първите крачки ,сините кръчета, по-висок връх и по-високо дъно ! Това е де факто промяна на тренда .За да се потвърди ,цената трябва да направи още по-висок връх
Аз съм хвърлил мрежите и срикметата ,а и съм захранил терена.И взе да кълве .......а е голяма риба ,ще скъса мрежата
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...92f78b5997.png
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз съм с около 10% от портфейла и чакам 1 и 40-50 още тая година...... да видим дали ще ме огрее
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Може, може, не отричам.. затова и държа малко пакетче, да клъвна някой лев печелба и аз. Но повече от 1% в портфейла не й давам.. колкото за играта. Изгубиха ме вече за сериозна инвестиция!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеКогато си решат ще вдигнат цената виждали сме какво ли не
5000 лв, oборот за днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Нали знаеш, че всяка акция си има път.... все някога ще се получат нещата и тук..... даже било то и от 16тия път.... има потенциал за дабъл даже и трипъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хайде дано от 8-мия опит се получи
Коментар
Коментар