Първоначално изпратено от colline
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
За сега чакаме дъноНай-вероятно няма да е тази година и ще бъде доста под левче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинкаНай-вероятно няма да е тази година и ще бъде доста под левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е това са чудесни движения, за който може да ги отиграва !За тези които не можем стоим и гледаме мача
Коментар
-
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинка
- 1 like
Коментар
-
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинкаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е това са чудесни движения, за който може да ги отиграва !За тези които не можем стоим и гледаме мача
Да, искам да благодаря на продавачите ( най-вече еланци ) , които ми продаваха последните седмици и си върнах пакета продаден над 2.40 при последния връх. Да видим сега следващия връх може би ще е 2.80 според техническата картинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевсеки ден нов рекорд след нов рекорд ......... и така вече цяла година...
гледам, че днес пак е имало рекорд
[ATTACH=CONFIG]n3470101[/ATTACH]За тези които не можем стоим и гледаме мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевсеки ден нов рекорд след нов рекорд...
Но това е логично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПри очертаващи се 10 ст. дивидент дори и на 2.30 да е купил сам сметни доходността на инвестицията !!!!!! За мен е ОК
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПри очертаващи се 10 ст. дивидент дори и на 2.30 да е купил сам сметни доходността на инвестицията !!!!!! За мен е ОК
=============
след като познах предните 2 дивидента, преди 3-4 месеца прогнозирах 6 ст. дивидент за тази година ...... няма да припомням прогнозата ми за цената на акциятаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар