Добър ръст днес и оборота не е лошДа не вземат да го преместят Хима в трета глуха и само на аукцион да се търгува
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
същите неща пишехте и преди 3 месеца:
за последните 60-70 борсови сесии (3 месеца) оборота е следния:
сделки - 740
прехвърлени акции - 1 250 775 бр.
оборот - 2 359 618326 лв.
не ти ли стига оборота за да влезнеш в ХИМ-а ?
винаги можеш и да излезнеш .......... преди 2 месеца на 2 лв. пишехте, че повече нямало да пада и нямало смисъл да се продава, а аз ви пишех, че 1,90-2,00 лв. е чудесна цена за продажби, нали?
сега ти казвам, че и 1,70 не е толкова лоша цена за излизане от позицията ....... очаквам след 3 месеца при цена 1,40-1,50 ти пак ще ми пишеш как минавали малко бройки и как било цигания
не е препоръка - нямам акцииThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихихи днес много сте узряли.Червени отвсякъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук уж сте все оптимисти а цената пада ?
Нещата между САЩ и Китай не вървят добре ,въпрос на време е това да се отрази на пазарите.
Та цена 1,50 ще е мине кат малка спирка ,отделно стЪбилната политическа обстановка в бг ще долее още масло в огъня....
- 1 like
Коментар
-
същите неща пишехте и преди 3 месеца:
за последните 60-70 борсови сесии (3 месеца) оборота е следния:
сделки - 740
винаги можеш и да излезнеш .......... преди 2 месеца на 2 лв. пишехте, че повече нямало да пада и нямало смисъл да се продава, а аз ви пишех, че 1,90-2,00 лв. е чудесна цена за продажби, нали?
сега ти казвам, че и 1,70 не е толкова лоша цена за излизане от позицията ....... очаквам след 3 месеца при цена 1,40-1,50 ти пак ще ми пишеш как минавали малко бройки и как било цигания
не е препоръка - нямам акцииМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki
нямаш опита явно и не знаеш какво следва
в момента минават малко бройки защото сме далече от дъното .......... когато видиш да започнат да минават големите пакети ще разбереш, че тогава е дъното, а след това ще бъдем още малко в безвремемие като сегашното и след това се поема рязко нагоре ........ но има доста вода да изтече до тогава...
ами недей да четеш ........ да не съм те карал да сричаш форума ........... не съм те карал и да купуваш акции => или аз и затова съм виновен, че имаш акции и търпиш загуби?
Ако нещо не знаеш, попитай, но не си измисляй, че голяма детска градина става. А да казваш да не четем, си е баш наглост.Last edited by stabwound; 15.05.2019, 07:18.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Всеки ден се търгуват по 2-4 хиляди.. За това ли беше цялото двегодишно реване..
кой ще продава на 1,70-1,80-1,90???
сделки - 740
не е препоръка - нямам акцииLast edited by polki; 14.05.2019, 23:37.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Още дълго ще се покачва до към две за левчеСамо да не стане три за левче Хахахаха….С нетърпение чакам шорт фонда на НикитУ
Полки, при такова предлагане колко бройки ще пазаруваш на 1.50....? Или 1.60, все тая..?
Всеки ден се търгуват по 2-4 хиляди.. За това ли беше цялото двегодишно реване.. Не си струваше циганията да я чете форума толкова време.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеднес пак ще ми се обяснява как цената се покачва ....... но както и да е...
и така си се покачва вече цяла годинаLast edited by strol; 14.05.2019, 19:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
при сегашната ликвидност като почнеш да купуваш отиваме на 3-ката
предлагане има достатъчно ....... няма да уточнявам на какви цени
това, че нямало предлагане го чета още от 2,30 когато алигатора крепеше ...... как става така, че цяла година форума ме убеждава, че вече няма кой да продава, а ставам свидетел на все по-добри цени и по-добри...
да видим Костолани какво казва по въпроса:
Първоначално изпратено от КостоланиЦялата борса зависи от това дали има повече акции от идиотите или обратно.
или
При най-ниското ниво на курсовете най-твърдите имат акциите, а най-треперещите парите, във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.
не веднъж и картинки с диаграми съм ви качвал за тези фази в психиката на жабчетата ....... ако трябва пак ще ги кача, но да не отегчавам интелигентните инвеститориLast edited by polki; 14.05.2019, 18:58.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
преди година писах тук за два варианта:
оптимистичен => 1,65-1,66
песимистичен => 1,14-1,15
писах също така, че ще започна да купувам на 1,50-1,55
не знам защо си запомнил 1 лев ........ казват, че на страха очите са големи
- 1 like
Коментар
-