Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако аз съм индикатор за покупки ти Требва вече да си пълен Валат и това се вижда от пролетта на 2017 и от 50 К километра и от трити Ника който смени.......ЛУкчо....
Но да те Успокоя вече шанса да познаеш от 1% почва да се качва със всЕка измината година.....
П.П. пиша защото ще вземете да излъжете некой Новобранец мечтаеш да стане милионер на нашия скапан Маркет....а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти си индикатор за покупки, нали знаеш.
А Полки нищо не е познал. Последно твърдеше, че дивидент няма да има.
Аман от жабчета....ЛУкчо....
Но да те Успокоя вече шанса да познаеш от 1% почва да се качва със всЕка измината година.....
П.П. пиша защото ще вземете да излъжете некой Новобранец мечтаеш да стане милионер на нашия скапан Маркет....а
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Какво да кажеш друго ако имаш акции , добре че дадоха дивидент......
Истината е че маркета не реагира с особен ентусиазъм на този дивидент ако в близките няколко дни нещо не се промени в търсенето , пътят ще надолЕ.... към 1.60-1,50 лв...
Не мислих че ще го кажа някога ... ..
Браво на Полки за точната прогноза на дивидента от 6 стинки.........
А направо се кеФя на постове колко са забогатеели от тези дивиденти от няколко процента ,като се взима че маркета се балансира минус сумата от получения дивидент....в самата акция..
Дивидента от Капачките и от Бенката страшно помпат портфеила...
Особенно като нема и пет човека да им търсят акциите на едната а другите само при хвърляне на боб за Софикс....
Днес браво на ПФБК за покупката те си знаят защо.......качиха кеша ми.....
Интересно че не са играли по тази позиции скоро....
А Полки нищо не е познал. Последно твърдеше, че дивидент няма да има.
Аман от жабчета.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Пич, какъв данък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
бе винаги може и по-добре .... ама и така е доволно имайки в предвид историята със Софарма дет направо ни резнаха дивидента ....
Истината е че маркета не реагира с особен ентусиазъм на този дивидент ако в близките няколко дни нещо не се промени в търсенето , пътят ще надолЕ.... към 1.60-1,50 лв...
Не мислих че ще го кажа някога ... ..
Браво на Полки за точната прогноза на дивидента от 6 стинки.........
А направо се кеФя на постове колко са забогатеели от тези дивиденти от няколко процента ,като се взима че маркета се балансира минус сумата от получения дивидент....в самата акция..
Дивидента от Капачките и от Бенката страшно помпат портфеила...
Особенно като нема и пет човека да им търсят акциите на едната а другите само при хвърляне на боб за Софикс....
Днес браво на ПФБК за покупката те си знаят защо.......качиха кеша ми.....
Интересно че не са играли по тази позиции скоро....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИ аз съм доволен: 4% от средната ми цена преди данъка. Имам да взимам и от други дружества: АЛБ и БФБ, доволно за тази година. Ако и ЧЕЗ излезе, ще е доста успешнаМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеМоже някои неща да не са ок обаче спазват съотношението дивидент/ръст, както бе обещано.
Да изчакаме и отчета за полугодието... Ако е с ръст като първото Q или по-голям, би могло да вдигне оптимизма.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Продължава да нема. Всъщност, очакванията бяха за някакво тактическо протакане във връзка с по-положителни новини. Въпреки добрия отчет, все още няма нахфърляне върху акцията. Може би следващата седмица ще тръгне.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Щото много прибързано се изказваш.
Коментар
Коментар