Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеМоже някои неща да не са ок обаче спазват съотношението дивидент/ръст, както бе обещано.
2017 г. - печалба 39 млн. - дивидент 6,3 ст.
2018 г. - печалба 36,7 млн. - дивидент 6,3 ст.
както се вижда въпреки, че печалбата миналата година е спаднала с 6% ...... ХИМ запазва същият дивидент...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение0,063 лв.
разбира се този път съм доста далеч от рекорда си когато предсказах следващият дивидент с една година напред......... това се случи месец май 2017 год. когато "многоуважаемият колега 15%" предсказа, че година по-късно следващият дивидент ще е 10-12 ст.
, а аз скромно заявих 6 ст. нето
но стига толкова самореклама, че жабчетата ще се разкудкодякат отновоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Ако мине 2 до 1 месец, може и 2.50 да видим до края на годината. Тази година резултатите са доста по-добри от миналата. Логично е да видим нов връх по някое време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнение
хм, тази непрозрачност отдалечи големите инвеститори - НН имаха пакети и тук и в Еврохолд и се разочароваха и май разкараха всичко, защото 8-10г. да стоиш в мъгла си е кофти. Мисля че и други размислиха и се отказаха да докосват акции на тази група...
Коментар
-
Ако мине 2 до 1 месец, може и 2.50 да видим до края на годината. Тази година резултатите са доста по-добри от миналата. Логично е да видим нов връх по някое време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМиналата година със същият дивидент на оса цената беше 2.30 мисля че и тази ще видим толкова...въпрос на време е!
- 1 like
Коментар
-
Точно 10 години преди теб. Но това няма значение, просто трябва да се учиш от по-опитните....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНиско?
Когато преди 15 години четях форума не смеех да пиша защото не считах, че отговарям на стандартите на пишештите тук. Сега не смея да пиша за да не се окалям от посредствеността. Аз ли съм израстнал? Нивото ли е паднало? Никога няма да разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Най-вероятно си 6-7 години след мен туканка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Има си име - дивидент..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аман от аматьори..... нивото на форума е.....
Когато преди 15 години четях форума не смеех да пиша защото не считах, че отговарям на стандартите на пишештите тук. Сега не смея да пиша за да не се окалям от посредствеността. Аз ли съм израстнал? Нивото ли е паднало? Никога няма да разбера.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аман от аматьори..... нивото на форума е.....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар