If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами Убаво е да четеш не дословно а принципно какво е станало....
Никой не е писал че Софикса/БФБ/ е бил 280 а се е качил с 280 пункта и ако не е бил Никиту и мисията Лондон когато излъга всичкито БФБ за 100 милиона ....Софикс никога не би станал 730 пункта...
или не си разбрал какво се е случило, или не си спомняш какво е станало
Ако наблюденията и участието на западните бамки , ми дават някакви наблюдения по скоро сме на път към първото във Бъдещето...
Не обичам за ми цитират копи пеис отчети.....
онзи ден те похвалих ........ връщам си думите назад
nikitу никога не е имал 20 млн. кеш ........ никога!!!!
БФБ (навярно за Софикс си мислиш) никога не е бил 280 по времето на Никиту ......... фонда експат-софикс стартира при над 450 пункта!!!
никиту не е закарал софка до 730 пункта ........ запомни ..... никога!!!
общо взето приказки за наивници
Ами Убаво е да четеш не дословно а принципно какво е станало....
Никой не е писал че Софикса/БФБ/ е бил 280 а се е качил с 280 пункта и ако не е бил Никиту и мисията Лондон когато излъга всичкито БФБ за 100 милиона ....Софикс никога не би станал 730 пункта...
А относно ССВ банките са особена порода , и 10 стотинки може да са много и 20 лв можа да са малко....
Ако наблюденията и участието на западните бамки , ми дават някакви наблюдения по скоро сме на път към първото във Бъдещето...
Не обичам за ми цитират копи пеис отчети.....
БФБ (навярно за Софикс си мислиш) никога не е бил 280 по времето на Никиту ......... фонда експат-софикс стартира при над 450 пункта!!!
общо взето приказки за наивници
Никиту нали ще пуска скоро "късия" софикс.... - за едно връщане с валсова стъпка - мое да ни изпише и веждите
Ako пробваме, да перефразираме бате Венци - "кинг кеш, кинг кеш".. шшш :d
Ша ние сме виновни ,после държавата и накрая хвърляш кърпата и лягаш да те утешава жената ако имаш ....
Всеки път едно и също... Знаеш ли че със 20 милиона Никито качи БФБ със 280 пункта до 730 ...
Тогава ядохме Кифтетата ,сега всеки ще си плаща ,аз предупреждавам от пролетта на 2017 че мисия Лондон е мисия Фалит...
Бутачи на борда ,това откъде го измисли....
Коментар