Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Last edited by Damodaran; 19.09.2019, 17:23.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
за 7 стинки разлика, голям пост му удариLast edited by mapadona; 18.09.2019, 21:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеХубав обем мина днес. Сигнал за скок с няколко стот. Очаквам още по-големи обеми тия дни и раздвижване. Жалко, че не идва дивидента, че исках да го реинвестирам около 1.67-68 ама скоро няма да има май такава цена. Над 1.75 не ми се купува вече май, а там има по-голямо предлагане....Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хубав обем мина днес. Сигнал за скок с няколко стот. Очаквам още по-големи обеми тия дни и раздвижване. Жалко, че не идва дивидента, че исках да го реинвестирам около 1.67-68 ама скоро няма да има май такава цена. Над 1.75 не ми се купува вече май, а там има по-голямо предлагане....Last edited by mapadona; 17.09.2019, 00:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Подготвих се за разпродажби, а то нищо!?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнениеПривет,
Кога се очаква да се изплати дивидента?
а аз ще чакам Ади да дойде с найлоновата торбичка да ми сипе...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
назад в темата съм писал ....... "след 9-и септември" и дори съм уточнил "до 10-и ноември" ще купувам аз
има няколко важни събития (външни и вътрешни) които ще се случат в тези два месеца, а "треперищите ръчички ще хвърлят горещият картоф" като за последно ........ мисля, че това ще е дъното при ХИМ
миналото лято писах, че ще растем от ноември-декември 2019 или от януари, февруари, март 2020 ......... и все още мисля така ......... но всичко зависи от САЩ, Европа и Китай
-
назад в темата съм писал ....... "след 9-и септември" и дори съм уточнил "до 10-и ноември" ще купувам аз
има няколко важни събития (външни и вътрешни) които ще се случат в тези два месеца, а "треперищите ръчички ще хвърлят горещият картоф" като за последно ........ мисля, че това ще е дъното при ХИМ
миналото лято писах, че ще растем от ноември-декември 2019 или от януари, февруари, март 2020 ......... и все още мисля така ......... но всичко зависи от САЩ, Европа и Китай
Last edited by siko13; 10.09.2019, 15:41.
Коментар
-
Е да де и аз искам да си купя евтинко.
-
подготвил си се за разпродажби, а аз съм се подготвил за покупки
не съм написал, че заварката ще стане НА 9-и септември, а съм написал СЛЕД 9-и септември
какъв ти е точно проблема, че не разбирам защо си станал толкова рано на 10-и септември за да ме информираш за какво си се подготвил, а то нищо...
Коментар
-
Подготвих се за разпродажби, а то нищо!?
не съм написал, че заварката ще стане НА 9-и септември, а съм написал СЛЕД 9-и септември
какъв ти е точно проблема, че не разбирам защо си станал толкова рано на 10-и септември за да ме информираш за какво си се подготвил, а то нищо...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар