Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИмам таргет да взема още 50т. Половината около 1.50, ако падне по-надолу другата половина около 1.40. Като тръгне после шихан вълната, ще продаваме над 2 кинта още напролет....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеето че ХИМ се изравни с ЦКБ ….. очаквам развитие по темата понеже тия дни ще трябва облигациите при банката да се обърнат в акции при цена решена в началото на 2019 г
Наистина напоследък не следя изкъсо позициите поради пълния ступор,в който е изпаднала борсата.
.
Част от облигациите ги конвертираха в началото на годината и увеличението на капитала при ЦКБ е вписано от почти 8 месеца.
Цената на конвертиране наистина е 3,23 ,но това е проблем основно на пенсионните фондове на Съгласие.
Относно останалите облигации - срока им изтича след няколко години .
Относно цената - според мен цената на ЦКБ трябва да е значително по-висока от тази на ХИМ ,но това може да стане при едно от двете условия:
1.Мажоритаря да поиска това.
или
2.Мажоритаря да реши да сподели част от печалбата под формата на дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеето че ХИМ се изравни с ЦКБ ….. очаквам развитие по темата понеже тия дни ще трябва облигациите при банката да се обърнат в акции при цена решена в началото на 2019 г
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнениескоро, скоро ще започне ШИХАН-3 вълната, това ще е най-мощната възходяща вълна, затова не е обикновена вълна-3, а ШИХАН-вълна 3
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Винаги заставам зад думите си и винаги признавам когато не съм бил прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Но колко пъти ще се извиняваш, че бая пъти строши клавиатурата да вещаеш 60 ст.?
Коментар
-
Винаги заставам зад думите си и винаги признавам когато не съм бил прав.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
на това му се казва коледен падарък
който има кеш ще е доволен да купи на тези цени ......... който няма пари ще духа на ръчичките да не му е студено
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Колега, заставаш ли зад прогнозата си или си проветряваш зъбите само?
- 1 like
Коментар
-
Аз давам лично мнение - ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЪРГОВИЯ С АКЦИИ НЕ ПРАВЯ !М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
Коментар