Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЩе пробвам да взема днес поне още 5-6к под 1.60. Дано има кой да даде....
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОборот нулев, на цялата борса, може би си чака корекция тук, друго обяснение нямам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Флагманът заприлича на гемия, едва мърда, трюмовете дополовина с вода. шнорхела и той отдолу, дано не уплаши паламудите и калканите ако се потопи още към "дъното "
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Флагманът заприлича на гемия, едва мърда, трюмовете дополовина с вода. шнорхела и той отдолу, дано не уплаши паламудите и калканите ако се потопи още към "дъното "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Евалата, брато, не те познавам, но си един от малкото, които си обявяват сделките, ит о веднага, а не след 6 месеца да ми каже как бил хванал дъно или връх! Пожелавам ти късмет и правилна преценка - флагманът си е флагман
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеЕ защо не купувате ? Нали много вярвахте в артиятаЯвно започвате да поумнявате ,но е много късно Хахахаха….
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
АЗ, обаче, предлагам да си признаят тези, които си взеха по "малко" на 1,70
Аз бях един от тях и сега се червя, ама ти на никой не казвай и - а дано бързо отидем на 1,75, че да се поФаля през всички. Естесвено, взети на 1,60 и сръчно разкараниПътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Като тръгне нагоре 1.75 ще го отнесе като малка гара и ще подсмърчаш в нивата отстрани изпращайки експреса с поглед.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз купувам. Днес имам купени малко над 6000 артии на цени м/у 1.58 и 1.60.
Таргет 1,75 до края на Февруари!
Много фотогенично поставени стойности.
АЗ, обаче, предлагам да си признаят тези, които си взеха по "малко" на 1,70
Аз бях един от тях и сега се червя, ама ти на никой не казвай и - а дано бързо отидем на 1,75, че да се поФаля през всички. Естесвено, взети на 1,60 и сръчно разкарани
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз купувам. Днес имам купени малко над 6000 артии на цени м/у 1.58 и 1.60.
Таргет 1,75 до края на Февруари!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Мислиш ли,че има даже и малка вероятност тези от които си купил да са по-глупави от теб?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Таргет 1,75 до края на Февруари!The strongest stand last.
Коментар
Коментар