Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеТук и при ЦКБ всеки момент ще избухне....fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Не. Ше избухне някога и неочаквано. Докато се пренапъвате и пренавивате напук няма да избухне, така че по-полека...
Имам и искам да се случи скоро. Но за съжаление никой не може да предскаже кога...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеТук и при ЦКБ всеки момент ще избухне....М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ днес направихте пачка, що сте толкоз унили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма шанс под левче, даже и близо до левче. Трябва да познаваш добре пазара, за да го знаеш. Днес взех 3к между 57 и 58
- 1 like
Коментар
-
Няма шанс под левче, даже и близо до левче. Трябва да познаваш добре пазара, за да го знаеш. Днес взех 3к между 57 и 58
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Тази цена ме устройва прекрасно. Дивидент мин.4%. Нетни активи на акция в пъти над борсовата цена. P/E много секси.... цената както е 1.5 и нещо сега, спокойно и без напрежение може да стане 2.5 или 3.5 или защо не 4.5 ?!
Който няма доверие, не харесва акцията и е недоволен, винаги може да се "отърве" от акциите. Ако не виждате перспектива, 1,57 добра цена ли е за вас?
P.S. аз бил бил много доволен на 60 ст. цена, с 6 ст. дивидент.Last edited by TheSkorpion; 04.02.2020, 10:43.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
1,57 днес. Напълниха ли ти кошницата или не успя да пробвaш
ей че сте пишман-навиячи Вършите черната работа на други играчи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЩе пробвам да взема днес поне още 5-6к под 1.60. Дано има кой да даде....
ей че сте пишман-навиячи Вършите черната работа на други играчи
Коментар
Коментар