IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Споко бе хора, не се карайте за глупости. Репото приключи, алигатора купува яката.... какво повече искате?!
    не е приключило репото
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
      Не знам кой е жабче, при положение че аз си продадох всичко преди месец на 1,6 и ццб и хим.
      Аз или ти дето купуваш на 1,15 а утре други ден може да е на 0,9

По полека с изказванията, че още духа корона вирус и може да вземе още доста жертви преди да се успокоят нещата
      преди 2 години писах какво ще се случи с жабчетата които купуваха на 2,20 - 2,60 ....... това, че някоои жабчета излезнаха по-рано или по-късно не променя картинката ........ а , тя е омазана

Коментар

• Споко бе хора, не се карайте за глупости. Репото приключи, алигатора купува яката.... какво повече искате?!
        Last edited by mapadona; 10.03.2020, 20:15.

Коментар

• Не знам кой е жабче, при положение че аз си продадох всичко преди месец на 1,6 и ццб и хим.
          Аз или ти дето купуваш на 1,15 а утре други ден може да е на 0,9

По полека с изказванията, че още духа корона вирус и може да вземе още доста жертви преди да се успокоят нещата

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

гледам, че си продал още вчера и сега се чудиш какво да правиш

както не веднъж ви писах в последните 2 години "треперищите ръчички на жабчетата ще си хвърлят акциите без значение каква е цената и ще бягат далече от БФБ" ....... това се случва тези дни ....... а аз сега купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

преди гледаше за сладолед да изкара ........ явно вече и за "пица на парче" играе
            Вместо да подскачаш като Нестинарка от гьол на гьол и от тема на тема ,направи си анализ защо излезна големия продавач и дали някой ще ти ги купи твойте когато ТИ гръпнат репата и на 50 стинки......Гледай Зрънчо и се сещай за ХИМ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Миии, Монти ще води булката на пицария и му трЕбват 25 лв горница....
              преди гледаше за сладолед да изкара ........ явно вече и за "пица на парче" играе

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Вдигнете го още с десетина ст тоя шит че да ви продам закупеното на 9 март.Да си осребря морето за лятото а вие ще изкарате повече като иде на 2.40
                Може пък да го свалиме да се овътриш малко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Таксун банк ми даде повече ,може и за Банско да стигнат .....

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Какъв е този зор в момента да се осребряват 0,05 лв ??

Коментар

Вдигнете го още с десетина ст тоя шит че да ви продам закупеното на 9 март.Да си осребря морето за лятото а вие ще изкарате повече като иде на 2.40
                      дообре, утре ?

Коментар

Кой да ти ги вдигне,будалите свършиха?

Коментар

• Вдигнете го още с десетина ст тоя шит че да ви продам закупеното на 9 март.Да си осребря морето за лятото а вие ще изкарате повече като иде на 2.40

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Как да разбирам това....
                            Жестоко рекетиран и прекаран и благодарите на мажо че все пак си е купил акциите на дадена мижава цена..
                            Как се гледате в огледалото......
                            Нищо лично но това е поредния случай която ще откаже и последния участник на БФБ......
                            П.П. Разбира се ако е вярно....
                            Не съм брокер а приятел...не мисля че е имало рекет а свръх маржин...важното от днес и вчера...алигатора е на пазара!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не е смешно,на някой им се плаче с крокодилски сълзи......изработиха ги като сварената жаба.
                              гледам, че си продал още вчера и сега се чудиш какво да правиш

както не веднъж ви писах в последните 2 години "треперищите ръчички на жабчетата ще си хвърлят акциите без значение каква е цената и ще бягат далече от БФБ" ....... това се случва тези дни ....... а аз сега купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Полки ,след като анализира ситуацията утре ще продаваш ли?
                                утре ще продавам ...... ако цената е 3,60

Коментар

Working...
                                X