Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнениеНе знам кой е жабче, при положение че аз си продадох всичко преди месец на 1,6 и ццб и хим.
Аз или ти дето купуваш на 1,15 а утре други ден може да е на 0,9
По полека с изказванията, че още духа корона вирус и може да вземе още доста жертви преди да се успокоят нещатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Не знам кой е жабче, при положение че аз си продадох всичко преди месец на 1,6 и ццб и хим.
Аз или ти дето купуваш на 1,15 а утре други ден може да е на 0,9
По полека с изказванията, че още духа корона вирус и може да вземе още доста жертви преди да се успокоят нещата
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
гледам, че си продал още вчера и сега се чудиш какво да правиш
както не веднъж ви писах в последните 2 години "треперищите ръчички на жабчетата ще си хвърлят акциите без значение каква е цената и ще бягат далече от БФБ" ....... това се случва тези дни ....... а аз сега купувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
преди гледаше за сладолед да изкара ........ явно вече и за "пица на парче" играе
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Миии, Монти ще води булката на пицария и му трЕбват 25 лв горница....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВдигнете го още с десетина ст тоя шит че да ви продам закупеното на 9 март.Да си осребря морето за лятото а вие ще изкарате повече като иде на 2.40
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Миии, Монти ще води булката на пицария и му трЕбват 25 лв горница....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКакъв е този зор в момента да се осребряват 0,05 лв ??
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВдигнете го още с десетина ст тоя шит че да ви продам закупеното на 9 март.Да си осребря морето за лятото а вие ще изкарате повече като иде на 2.40
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Как да разбирам това....
Жестоко рекетиран и прекаран и благодарите на мажо че все пак си е купил акциите на дадена мижава цена..
Как се гледате в огледалото......
Нищо лично но това е поредния случай която ще откаже и последния участник на БФБ......
П.П. Разбира се ако е вярно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не е смешно,на някой им се плаче с крокодилски сълзи......изработиха ги като сварената жаба.
както не веднъж ви писах в последните 2 години "треперищите ръчички на жабчетата ще си хвърлят акциите без значение каква е цената и ще бягат далече от БФБ" ....... това се случва тези дни ....... а аз сега купувамfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПолки ,след като анализира ситуацията утре ще продаваш ли?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар