IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Може пък да го свалиме да се овътриш малко
    Става ама трябва под 1.05 лв да я свалите Ще те черпя ако се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Кой да ти ги вдигне,будалите свършиха?
      Ааааа не е така. Будалите никога не свършват.Трябва само да ги намериш .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

и аз скромно купувам, но никъде не видях до мен Варна холд или колко бройки остават в коша на продавача...
        Сутринта на аукциона Тексим ми купи 3К на 1,19 и общо 102К....следващия купувач на 1,195 ми беше Карол....
        Останаха близо 80К и назад още поне 100К до 1,25 ..
        Говори се за още едно голяма репо около 100К ...
        Купих Доверие от Карол и бул трендТрасе пак от Карол .? холдинг Варнасе крепи от Капман
        Last edited by Монти; 10.03.2020, 22:35.

Коментар

и аз скромно купувам, но никъде не видях до мен Варна холд или колко бройки остават в коша на продавача...
          тези които са в нещата не пишат тук и се дразнят от писаниците ....... понякога пускат информация на трети лица да излиза информация тук която е изгодна на тези които са в нещата ....... но голяма част от тези които пишат си нямат хал-хабер какво точно се случва...

"прееби другарче" и "на война като на война" ...... всички средства са позволени и се използват без никой да си дава сметка, че някой някога ще плати сметката при едно нормално кафене
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

А аз да попитам дали това наистина е репо или просто продажба от акционер?
            да, репо е

не съм се интересувал точно кой се занимава с продажбите, но мисля, че има разбирателство между ИП и репомен-а .......... основното количество е продадено от ИП, а интереса на репомен-а е да вземе колкото се може по-висока цена защото разликата ще му бъде върната...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

купуваме ...... когато човек купува знае какво се предлага на пазара

Коментар

абе как я получавате тази информация?!?! Направо ви се чудя колко сте конкретни!!!
                купуваме ...... когато човек купува знае какво се предлага на пазара

Коментар

не са няколко десетки, а са няколко стотин хиляди ......... като не знаеш не пиши глупости защото подвеждаш хората също както "продавача" днес писа по обяд, че е свършил с продажбите с надеждата хората да се юрнат и да реализира по-висока цена ....... търси евтини номера за да минимилизира загубите
                  А аз да попитам дали това наистина е репо или просто продажба от акционер?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Прав си, но има няколко десетки т. останали, което е нищожно и смятам утре да прибера още раното.
                    не са няколко десетки ......... и вчера пак писа, че са свършили акции за продаване ......... като не знаеш не пиши глупости защото подвеждаш хората също както "продавача" днес писа по обяд, че е свършил с продажбите с надеждата хората да се юрнат да купуват като за последно и продавача да ги реализира по-висока цена ....... търси евтини номера за да минимилизира загубите
                    Last edited by polki; 10.03.2020, 22:03.

Коментар

Споко бе хора, не се карайте за глупости. Репото приключи, алигатора купува яката.... какво повече искате?!
                      Холдинг Варна ли визираш за "алигатора"

Коментар

Пазара ни е малък и сме една шепа хора, няколко пенсионера, от които повечето почти са умрели и подобия на договорни фондове.... чужденците избегаха отдавна.... а забравих и Оги-доги
                        не подценявайте чичо Оги - той е половината пазар
                        Днес големите бройки се продаваха през Елана...колко стават, ако остават - няма идея!
                        Last edited by tony1975; 10.03.2020, 21:38.

Коментар

абе как я получавате тази информация?!?! Направо ви се чудя колко сте конкретни!!!
                          Пазара ни е малък и сме една шепа хора, няколко пенсионера, от които повечето почти са умрели и подобия на договорни фондове.... чужденците избегаха отдавна.... а забравих и Оги-доги

Коментар

• абе как я получавате тази информация?!?! Направо ви се чудя колко сте конкретни!!!

Коментар

не е приключило репото
                              Прав си, но има няколко десетки т. останали, което е нищожно и смятам утре да прибера още раното.

Коментар

• Днес, 17:45
                                Този коментар от polki е изтрит от X_Y
                                Причина: Всички знаят към кого се объщате по този начин. Да, следващия път се изразете по друг начин.

Премиера Бойко Борисов като обижда вас журналистите с "мисирки" не го цензурирате ......... аз като пиша за мисирки ме цензурирате...

с две думи: "мисирска история"

Коментар

Working...
                                X