Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кой да ти ги вдигне,будалите свършиха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и аз скромно купувам, но никъде не видях до мен Варна холд или колко бройки остават в коша на продавача...
Останаха близо 80К и назад още поне 100К до 1,25 ..
Говори се за още едно голяма репо около 100К ...
Купих Доверие от Карол и бул трендТрасе пак от Карол .? холдинг Варнасе крепи от КапманLast edited by Монти; 10.03.2020, 22:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и аз скромно купувам, но никъде не видях до мен Варна холд или колко бройки остават в коша на продавача...
"прееби другарче" и "на война като на война" ...... всички средства са позволени и се използват без никой да си дава сметка, че някой някога ще плати сметката при едно нормално кафенеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
А аз да попитам дали това наистина е репо или просто продажба от акционер?
не съм се интересувал точно кой се занимава с продажбите, но мисля, че има разбирателство между ИП и репомен-а .......... основното количество е продадено от ИП, а интереса на репомен-а е да вземе колкото се може по-висока цена защото разликата ще му бъде върната...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
купуваме ...... когато човек купува знае какво се предлага на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе как я получавате тази информация?!?! Направо ви се чудя колко сте конкретни!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
не са няколко десетки, а са няколко стотин хиляди ......... като не знаеш не пиши глупости защото подвеждаш хората също както "продавача" днес писа по обяд, че е свършил с продажбите с надеждата хората да се юрнат и да реализира по-висока цена ....... търси евтини номера за да минимилизира загубитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Прав си, но има няколко десетки т. останали, което е нищожно и смятам утре да прибера още раното.Last edited by polki; 10.03.2020, 22:03.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСпоко бе хора, не се карайте за глупости. Репото приключи, алигатора купува яката.... какво повече искате?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Пазара ни е малък и сме една шепа хора, няколко пенсионера, от които повечето почти са умрели и подобия на договорни фондове.... чужденците избегаха отдавна.... а забравих и Оги-доги
Днес големите бройки се продаваха през Елана...колко стават, ако остават - няма идея!Last edited by tony1975; 10.03.2020, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе как я получавате тази информация?!?! Направо ви се чудя колко сте конкретни!!!
Коментар
-
не е приключило репото
Коментар
-
Днес, 17:45
Този коментар от polki е изтрит от X_Y
Причина: Всички знаят към кого се объщате по този начин. Да, следващия път се изразете по друг начин.
Коментар
Коментар