Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Който мисли за дъно ще отиде на дъното. Предпочитам спокойствието, та дори за има пропуснати ползи от колкото реални загуби. Но въпреки това мисля, че дъното не е достигнато, защото не можем да си представим реалните последици от кризата. Умната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
А ти поумня ли най-после?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУдри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеОбрата се получава точно когато всички са полудели …… та внимавайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не беше ли да се купува като се стабилизира маркета и намери дъно а сега го търсиме а кризата със вируса не е почнала а след нея икономическата........Като гледам маркета единствените пари се влагат от дребните песимисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеОбрата се получава точно когато всички са полудели …… та внимавайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Не знам брат,вкарах малко емоция ,а и се бях зарекъл ,че ще започна да купувам когато цената падне под левче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не бързаш ли .....не че не е добра цената ама ако стане сериозно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Не са добре нещата. Като че ли и Хима и Цкб ще отидат до 80 - 82 стотинки днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеМалиий...точно мислех да си махна поръчката и ми изсипаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеМалиий...точно мислех да си махна поръчката и ми изсипаха
Коментар
Коментар