IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Тоя въпрос го задай на себе си.
    Козлик,защо се съмняват в твоята шапка.Всъщност,ти излезе доста прозорлив да инвестираш извън борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Който мисли за дъно ще отиде на дъното. Предпочитам спокойствието, та дори за има пропуснати ползи от колкото реални загуби. Но въпреки това мисля, че дъното не е достигнато, защото не можем да си представим реалните последици от кризата. Умната.
      Много елементарна манипулация.Значи според теб хим обозримо бъдеще няма да мине сегашните нива?

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

А ти поумня ли най-после?
        Тоя въпрос го задай на себе си.

Коментар

• Дъната винаги се очертават ясно и там има плато..Да гледаме мача..А на дъното отиват тези с рисковите репа..Как да отидеш на дъно с кеш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Удри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..
            Който мисли за дъно ще отиде на дъното. Предпочитам спокойствието, та дори за има пропуснати ползи от колкото реални загуби. Но въпреки това мисля, че дъното не е достигнато, защото не можем да си представим реалните последици от кризата. Умната.

Коментар

• Удри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                Обрата се получава точно когато всички са полудели …… та внимавайте
                Кои са полуделите, купилите акции или с кеш? Цяла Европа предстои да бъде блокирана, а страната ни е в извънредно положение за месец.... за сега и дано няма повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не беше ли да се купува като се стабилизира маркета и намери дъно а сега го търсиме а кризата със вируса не е почнала а след нея икономическата........Като гледам маркета единствените пари се влагат от дребните песимисти...
                  Абсолютно си прав,но както казах се поддадох на емоциятаОсвен това не съм направил сделки за милиони

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Обрата се получава точно когато всички са полудели …… та внимавайте
                    Обрата се получава когато такива като теб продадат....

Коментар

• Обрата се получава точно когато всички са полудели …… та внимавайте

Коментар

Не знам брат,вкарах малко емоция ,а и се бях зарекъл ,че ще започна да купувам когато цената падне под левче.
                        Не беше ли да се купува като се стабилизира маркета и намери дъно а сега го търсиме а кризата със вируса не е почнала а след нея икономическата........Като гледам маркета единствените пари се влагат от дребните песимисти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не бързаш ли .....не че не е добра цената ама ако стане сериозно ....
                          Не знам брат,вкарах малко емоция ,а и се бях зарекъл ,че ще започна да купувам когато цената падне под левче.

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

Не са добре нещата. Като че ли и Хима и Цкб ще отидат до 80 - 82 стотинки днес.
                            Не ме притеснява ,че ще отидат даже и по-ниско ,притеснява ме колко дълго ще останат на тези цени.

Коментар

Малиий...точно мислех да си махна поръчката и ми изсипаха
                              Не бързаш ли .....не че не е добра цената ама ако стане сериозно ....

Коментар

Малиий...точно мислех да си махна поръчката и ми изсипаха
                                Не са добре нещата. Като че ли и Хима и Цкб ще отидат до 80 - 82 стотинки днес.

Коментар

Working...
                                X