IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Дъната винаги се очертават ясно и там има плато..Да гледаме мача..А на дъното отиват тези с рисковите репа..Как да отидеш на дъно с кеш..
    Уффф Кире тия с репата ще го издухат яко.Който има кеш ще яде омари с френско вино и ще гледа мача с кеф.Падали акциите,падала борсата на кой му дреме кога е с кеша в ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
      Азе закупнак на 0.92 и се озъбих следобяда .Ако от понеделник борсата затвори за месец,това днес ще си е живо дъно
      Как така да затваря? Аз съм си уредил кредитче за първи път през живота си . Репото по-скъпо....
      Last edited by 15%; 13.03.2020, 22:18.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Азе закупнак на 0.92 и се озъбих следобяда .Ако от понеделник борсата затвори за месец,това днес ще си е живо дъно

Коментар

• Браво, браво, извънземните продължават да нападат.

Коментар

• имам в предвид разбира се ……. по скоро става на въпрос за лайките дето заливат форума с фекалей

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
              продалите могат да си купят пак ….. и да си мълчат естествено
              O2, хубаво е да имаш предвид, че не малко от продалите не са продавали по тяхно желание, а защото репата са ги притиснали....

Коментар

• продалите могат да си купят пак ….. и да си мълчат естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Тук има много повече кеш отколкото акции.
                  Аз съм казвал и преди колкото бързо се слиза надолу, два пъти по-бързо възстановява. Два милиона се изръсиха за надолу, сега по-малко от един ще е необходим да възстанови.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Не е сигурно, възможно е оня с коша да изчаква и пак да започне да ръси.
                    Аз съм си накупил отдавна и не ги умея тия номера.
                    Тук има много повече кеш отколкото акции.

Коментар

Май ще има кур капан на продалите .Хайде на 1.18.
                      Натоварих на 90 стинки, средната е 1.00... Пожелавам успех тук на колегите, три години чакане не зная как точно трябва да се отплати..
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Май ще има кур капан на продалите .Хайде на 1.18.
                        Не е сигурно, възможно е оня с коша да изчаква и пак да започне да ръси.
                        Аз съм си накупил отдавна и не ги умея тия номера.

Коментар

• Май ще има кур капан на продалите .Хайде на 1.18.
                          Last edited by Grosss; 13.03.2020, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Удри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..
                            Мисля си за една банка, но сигурно греша. Това не е препоръка за търговия на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Който мисли за дъно ще отиде на дъното. Предпочитам спокойствието, та дори за има пропуснати ползи от колкото реални загуби. Но въпреки това мисля, че дъното не е достигнато, защото не можем да си представим реалните последици от кризата. Умната.
                              Дъното маджо го определя както и върхът и какъв маджо е ако не подкрепи пазарът когато се налага.
                              Last edited by Grosss; 13.03.2020, 15:09.

Коментар

• Много се говори за репа, акциите шит, но хора имало които ги залагали и купуват пак. Колко да са репата?

Коментар

Working...
                                X