Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеTук май ще се тества Марианската падина
Рибарче, чертичките не показваха ли друго?Даже няма сили и за елха !
- 1 like
Коментар
-
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. пп Сега да не се юрнете да пазарувате акции. Ще бъде голяма грешка и аз такива препоръки не давам !!!!!!!!!Last edited by ярък; 30.10.2023, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеТук цената ще тръгне нагоре ,когато вземат да се вдигат лихвите по депозитите.ЦКБ печалбите ще падат
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДоживяхме ОСА на 30.11! Дневен ред - обичаен.
Къде има публикувана информация за ОСА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеВ Агрия средната ми е под 9,
тук инкасирах загуби 20-та, когато затворих позицията,
после на 2-3 пъти влизах за кратко спекулативно, колкото да изкарам за един ресторант
от както започна да чертаеш светлото бъдеще не я поглеждам
И защо всеки БФБ опитва да впечатли с някакви средни отпреди 5г ,които в голяма си част са и пълни лъжи?
Тея приказаки на входа пред бабите и децата,пред сериозни играчи будят само присмех
Аз ако ти кажа на какви цени съм купувал и крипто и чужди акции ,когато на теб баща ти е давал 2лв за закуска и които още държа,ще ти побелее косата сигурноРиба ,ама риба
И на първия мечи пазар рибата обърнала коремаLast edited by mibova; 15.11.2023, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеДивидент ще има ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Избягваш въпроса ,колко вода глътна тук?
Колко вода глътна в Агрия ?
тук инкасирах загуби 20-та, когато затворих позицията,
после на 2-3 пъти влизах за кратко спекулативно, колкото да изкарам за един ресторант
от както започна да чертаеш светлото бъдеще не я поглеждам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениепетърчо, водата е в основата на живота
всеки ден гълтам по 1-2 литра
ти беше, който чертаеше тук светло бъдеще, по 2, по 3
Колко вода глътна в Агрия ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
И тук ли си глътнал водичка
петърчо, водата е в основата на живота
всеки ден гълтам по 1-2 литра
ти беше, който чертаеше тук светло бъдеще, по 2, по 3
- 4 Харесвания
Коментар