Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташуне, ама и ти си се закелешил, като коте по гръб не падаш ! Борсите излезнаха от мечите си пазари, а ти настояваш на твоето !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташуне, ама и ти си се закелешил, като коте по гръб не падаш ! Борсите излезнаха от мечите си пазари, а ти настояваш на твоето !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Такива като теб 2007 съм ги слушал много.От тогава не си и помислят за борса.Загубиха много някой почти всичко.Гледай ти да не си от тях .Може да хванеш някое друго предсмъртно движение но като цяло пазара е надолу и стоенето в артии не е изгодно.Ще има много по-ниски цени за влизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Даваш 2 години за прогнозата си? Евала бе, АНАЛист! Ще падна от смях!
Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
След като не си е купил на 80ст няма да си купи ако падне и на 60 ст.Тогава що да го приемаме насериозно ,бля.... бля да дразни купувачите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
Ако продължи още малко така и май ще папате на ташунко" сапа"
Ако пък смяташ, че индианеца е прав за посоката надолЕ, Батя ви дава щедра според мен възможност да изкарате по 1000лв. за джобни.
Нямаш проблеми.На по бутилка уиски ако искаш че пак ще падне под 1 лв Хима.Ще спечеля значи две битилки с твоята и на Мападона.
Батя - 1 000 лв. и кажи срок. До кога ще падне пак под лев, края на Юни?
Превеждаме парите при взаимно познат и доверен човек и повече не спамим темата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Даваш 2 години за прогнозата си? Евала бе, АНАЛист! Ще падна от смях!
Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.
- 1 like
Коментар
-
Е 100 години си ги задръж за теб.Аз давам до 2 г че ще се напасете хубавата.Това ще се получи по-скоро но за да няма после недоразумения давам ви 2 г. Аз лично много ще съм доволен от това че когато цените се размажат ще се занулите а аз ще забогатея още повече .Успех ви желая
Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.Last edited by Crusible; 27.04.2020, 14:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеОт предната криза чета едно и също:
ЦЕНАТА ЩЕ ПАДА
ПОСОКАТА Е НАДОЛУ
ЩЕ Е ПОД ЛЕВЧЕ
10 -12 години едно и също, без да му пука за това, че хората отварят тук да видят и обменят информация за инвестицията си. Само мелене, мелене, мелене. Сега щяла да влезе под лев до ------------------------------- ДВЕ ГОДИНИ..... Това си е буквално обявена война на потребителите на форума. Едно и също с години се повтаря и през 8 години прогнозата се сбъдва. Няма какво друго повече да се случи, за да е напълно ясно, че това ще се прави постоянно и завинаги.
- 6 Харесвания
Коментар
-
От предната криза чета едно и също:
ЦЕНАТА ЩЕ ПАДА
ПОСОКАТА Е НАДОЛУ
ЩЕ Е ПОД ЛЕВЧЕ
10 -12 години едно и също, без да му пука за това, че хората отварят тук да видят и обменят информация за инвестицията си. Само мелене, мелене, мелене. Сега щяла да влезе под лев до ------------------------------- ДВЕ ГОДИНИ..... Това си е буквално обявена война на потребителите на форума. Едно и също с години се повтаря и през 8 години прогнозата се сбъдва. Няма какво друго повече да се случи, за да е напълно ясно, че това ще се прави постоянно и завинаги.М.... . ш..... ..й.о!
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Дай 100 години... защо 2 ? То е ясно кой е манипулатор!Last edited by Ташунко със сапа; 27.04.2020, 12:14.
Коментар
-
Амо айде като си много отворен ти давам 2 години за прогнозата манипулаторе дето подведе толкова много хора да ти вървят по гайдата за да си продаваш артиите.Не че си прокопсал де ама както и да е.Иначе си добър спамер.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, че какъв бас ще е тогава.. 10 или 20 г. ще чакаме да ти излезе прогнозата!?
Знаех си че няма смисъл да обръщам внимание на кибици и спамери... Хайде обратно в игнор листата!
Коментар
Коментар