IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

После ще купува на 2 лв.мойте акции дето ги взех на 85 стот.... гаранция ти давам 100%
    Хахаха твоите ще ги взимам на 60 ст като ти гръмнат репата.Така ще стане понеже си алчен ама и не мислиш много.Новобранец си още младеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташуне, ама и ти си се закелешил, като коте по гръб не падаш ! Борсите излезнаха от мечите си пазари, а ти настояваш на твоето !
      Здравко това е временно състояние.Нормално е да се покачат след спад.Няма само надолу разбира се,но слушай какво ти говори стария индианец и бъди нащрек за да не ревеш после.Тепърва ще се влошат икономиките.Нещата няма да са ок и в САЩ а те като пръднат другите се оцапват.Затова внимателно не бързай.Ще има по-добри цени за влизане.Влез тогава пък да ти кажа браво.Ама сега още времето не е дошло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташуне, ама и ти си се закелешил, като коте по гръб не падаш ! Борсите излезнаха от мечите си пазари, а ти настояваш на твоето !
        После ще купува на 2 лв.мойте акции дето ги взех на 85 стот.... гаранция ти давам 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Такива като теб 2007 съм ги слушал много.От тогава не си и помислят за борса.Загубиха много някой почти всичко.Гледай ти да не си от тях .Може да хванеш някое друго предсмъртно движение но като цяло пазара е надолу и стоенето в артии не е изгодно.Ще има много по-ниски цени за влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Даваш 2 години за прогнозата си? Евала бе, АНАЛист! Ще падна от смях!

Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.
            Такива като теб 2007 съм ги слушал много.От тогава не си и помислят за борса.Загубиха много някой почти всичко.Гледай ти да не си от тях .Може да хванеш някое друго предсмъртно движение но като цяло пазара е надолу и стоенето в артии не е изгодно.Ще има много по-ниски цени за влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

След като не си е купил на 80ст няма да си купи ако падне и на 60 ст.Тогава що да го приемаме насериозно ,бля.... бля да дразни купувачите?
              Напротив.Купих и Хим и ЦКБ и ги продадох.На кеш съм отново.Освен това изчистих и дългосрочните.

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение

Ако продължи още малко така и май ще папате на ташунко" сапа"
                То всеки ден имаме движения от по няколко % в двете посоки по ликвидни позиции като тази. Не знам защо се превъзбуди. Химката стигна и 1.24 по едно време.

Ако пък смяташ, че индианеца е прав за посоката надолЕ, Батя ви дава щедра според мен възможност да изкарате по 1000лв. за джобни.

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Нямаш проблеми.На по бутилка уиски ако искаш че пак ще падне под 1 лв Хима.Ще спечеля значи две битилки с твоята и на Мападона.

Батя - 1 000 лв. и кажи срок. До кога ще падне пак под лев, края на Юни?
                Превеждаме парите при взаимно познат и доверен човек и повече не спамим темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Тук за един месец и половина направих +30%, ако това имаш предвид по ще се напасем, то пашата верно е много добра! Тези дето сме влезли когато е трябвало, не ни мисли.
                  Ако продължи още малко така и май ще папате на ташунко" сапа"

Коментар

Е 100 години си ги задръж за теб.Аз давам до 2 г че ще се напасете хубавата.Това ще се получи по-скоро но за да няма после недоразумения давам ви 2 г. Аз лично много ще съм доволен от това че когато цените се размажат ще се занулите а аз ще забогатея още повече .Успех ви желая

Last edited by Crusible; 27.04.2020, 14:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      От предната криза чета едно и също:
                      ЦЕНАТА ЩЕ ПАДА
                      ПОСОКАТА Е НАДОЛУ
                      ЩЕ Е ПОД ЛЕВЧЕ
                      10 -12 години едно и също, без да му пука за това, че хората отварят тук да видят и обменят информация за инвестицията си. Само мелене, мелене, мелене. Сега щяла да влезе под лев до ------------------------------- ДВЕ ГОДИНИ..... Това си е буквално обявена война на потребителите на форума. Едно и също с години се повтаря и през 8 години прогнозата се сбъдва. Няма какво друго повече да се случи, за да е напълно ясно, че това ще се прави постоянно и завинаги.
                      След като не си е купил на 80ст няма да си купи ако падне и на 60 ст.Тогава що да го приемаме насериозно ,бля.... бля да дразни купувачите?

Коментар

• Пазара днес отсече 1.10 за Цкб и 1.14 за Хима.За сега това ще е пък ако се пояеят мераклии с пари може да подскочи.Тия вторите обаче липсват.Парите изчезнаха.

Коментар

• От предната криза чета едно и също:
                          ЦЕНАТА ЩЕ ПАДА
                          ПОСОКАТА Е НАДОЛУ
                          ЩЕ Е ПОД ЛЕВЧЕ
                          10 -12 години едно и също, без да му пука за това, че хората отварят тук да видят и обменят информация за инвестицията си. Само мелене, мелене, мелене. Сега щяла да влезе под лев до ------------------------------- ДВЕ ГОДИНИ..... Това си е буквално обявена война на потребителите на форума. Едно и също с години се повтаря и през 8 години прогнозата се сбъдва. Няма какво друго повече да се случи, за да е напълно ясно, че това ще се прави постоянно и завинаги.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Дай 100 години... защо 2 ? То е ясно кой е манипулатор!
                            Е 100 години си ги задръж за теб.Аз давам до 2 г че ще се напасете хубавата.Това ще се получи по-скоро но за да няма после недоразумения давам ви 2 г. Аз лично много ще съм доволен от това че когато цените се размажат ще се занулите а аз ще забогатея още повече .Успех ви желая
                            Last edited by Ташунко със сапа; 27.04.2020, 12:14.

Коментар

Амо айде като си много отворен ти давам 2 години за прогнозата манипулаторе дето подведе толкова много хора да ти вървят по гайдата за да си продаваш артиите.Не че си прокопсал де ама както и да е.Иначе си добър спамер.
                              Дай 100 години... защо 2 ? То е ясно кой е манипулатор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хаха, че какъв бас ще е тогава.. 10 или 20 г. ще чакаме да ти излезе прогнозата!?
                                Знаех си че няма смисъл да обръщам внимание на кибици и спамери... Хайде обратно в игнор листата!
                                Амо айде като си много отворен ти давам 2 години за прогнозата манипулаторе дето подведе толкова много хора да ти вървят по гайдата за да си продаваш артиите.Не че си прокопсал де ама както и да е.Иначе си добър спамер.

Коментар

Working...
                                X