IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

кое му е интересното ....... Карол ...... посредника с най-много клиенти...

един купува - друг продава
    Да, тъпо е като се втренчват всички в последници като Карол, Бенча, Елана какви сделки правили.. това са ИП със стотици активни клиенти.. техните сделки почти нищо не ти казват като информация.. освен може би да показват настроението на масовката до някъде..
    Виж ако тук засечем сделки на ИП от групата, това вече е друго нещо..

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение

интересно при покачването до 1,24 обираха каролци сега пък разпродават
      кое му е интересното ....... Карол ...... посредника с най-много клиенти...

един купува - друг продава
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

И продажби от Елана са показатилни за..!?

Аз имам три покупки, и трите са от каролец.
        интересно при покачването до 1,24 обираха каролци сега пък разпродават

Коментар

вчера елана са разпродавали нее добре май работата
          И продажби от Елана са показатилни за..!?

Аз имам три покупки, и трите са от каролец.

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
            Така като чета коментарите, виждам че нищо съществено не се е казало. Дайте да видим по същество, тази година според вас ще запазят ли дивидента или ще използват крорната, за да го спестят? То си наближава времето за ОСА-то
            вчера елана са разпродавали нее добре май работата

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
              Така като чета коментарите, виждам че нищо съществено не се е казало. Дайте да видим по същество, тази година според вас ще запазят ли дивидента или ще използват крорната, за да го спестят? То си наближава времето за ОСА-то
              аз си казах предположението

ОСА очаквам да го свикат в края на август ..... да речем 28.08.2020

не очаквам дивидент повече от 3-4 ст.

по-интересно ми е кой толкова на зор продава вчера и днес?
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Така като чета коментарите, виждам че нищо съществено не се е казало. Дайте да видим по същество, тази година според вас ще запазят ли дивидента или ще използват крорната, за да го спестят? То си наближава времето за ОСА-то

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

И при мен е така. МНого го цитират за да му отгорварят на спаменето.
                  Пълен изгнор и да си пише/приказва сам.
                  Ами така ще е разбира се.Помня те около КТБ как се насърба с тиня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение

Да Ви кажа май доста хора му обръщате внимание щом ми е в игнора от 2г, а постоянно го чета.
                    В игнора съм ти защото трепериш като заговоря за спад.Предния път загуби и от тогава не искаш и да чуеш думата спад.Слаби нерви имаш а си тръгнал на борса да си играеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Досега не съм видял/прочел да си купил или продал нещо. Демек не си реализирал печалба от много години. Така ще си остане и в бъдеще!!! Вече никой не ти обръща внимание на тролските постове!
                      Ами аз много пъти съм го казвал,но ти тогава още не беше чувал за борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение

Да Ви кажа май доста хора му обръщате внимание щом ми е в игнора от 2г, а постоянно го чета.
                        И при мен е така. Много го цитират за да му отговарят на спаменето.
                        Пълен игнор и да си пише/приказва сам.
                        Last edited by polax; 28.04.2020, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                          Вече никой не ти обръща внимание на тролските постове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Хахаха твоите ще ги взимам на 60 ст като ти гръмнат репата.Така ще стане понеже си алчен ама и не мислиш много.Новобранец си още младеж.
                            Досега не съм видял/прочел да си купил или продал нещо. Демек не си реализирал печалба от много години. Така ще си остане и в бъдеще!!! Вече никой не ти обръща внимание на тролските постове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Тепърва ще се влошат икономиките.Нещата няма да са ок и в САЩ а те като пръднат другите се оцапват.Затова внимателно не бързай.Ще има по-добри цени за влизане.Влез тогава пък да ти кажа браво.Ама сега още времето не е дошло.
                              Вожде, на всички ни е ясно, че икономиките ще се влошат! Ти това защо не можеш да го разбереш? Въпросът е, че въпреки ръстовете напоследък, индексите са с 20% надолу от началото на годината. Единственият въпрос е дали тези 20% са достатъчни, за да се "балансират цените спрямо икономиките"! Ти с колко мислиш че ще паднат и колко време ще отнеме това? Дай някакви цифри.
                              Last edited by 15%; 27.04.2020, 20:13.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ако продължи още малко така и май ще папате на ташунко" сапа"
                                Ще папат и още как.Ще мълчат като дирници както мълчаха преди месец , но аз тогава много ще се смея.Костолани е много прав за борсата и умствената изостаналост на квадрате метър.Сега го разбирам тов човек.То било наистина много забавно да наблюдаваш градацията на алчноста и сриването на мозъчната дейност .

Коментар

Working...
                                X