Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ами да ги инвестират в обратно изкупуване на акциите си! Ако си вярват на счетоводството и нетната стойност на акцията е близо 6 лв., има ли по-добра инвестиционна възможност от това!?
Че каква ще да е причината да изхарчат едни пари при положение че и да ги изхарчат и да не, няма никаква разлика за тях. Но ако ги изхарчат, просто ще дадат едни пари на вятъра - а това е главната разлика между публична компания в белия свят и в България.
Ми ето пример, вие лично ще похарчите ли едни пари ей така, без смисъл?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениене съм чувал Хима да прави обратно изкупуване? За това говори Батя, това е различно от изкупуване от мажоритаря. В тази ситуация е направо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го направят и аз мисля, че трябва някой да го внесе за гласуване на ОСА, възможно е не много умните мажоритари да не се сещат за предимствата които това носи
Я виж там разни велграфи, гали, холдинзи, да не забравяме и "фарма"гордостта и др....няма криза за тях, бият софка нонстоп, имат вече капове над 10 пъти повече от мама
Коментар
-
не съм чувал Хима да прави обратно изкупуване? За това говори Батя, това е различно от изкупуване от мажоритаря. В тази ситуация е направо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го направят и аз мисля, че трябва някой да го внесе за гласуване на ОСА, възможно е не много умните мажоритари да не се сещат за предимствата които това носиLast edited by petyob; 22.10.2020, 12:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ами да ги инвестират в обратно изкупуване на акциите си! Ако си вярват на счетоводството и нетната стойност на акцията е близо 6 лв., има ли по-добра инвестиционна възможност от това!?
цената не отразява реалната цена на акция, а отразява настоящето доверие в мажоритаря и мениджърските му способности, а това доверие е 10% под номинала!!!
не е препоръка - имам акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Какъв фалит бе, луди ли сте..... отзад стоят банки с милиарди активи (привлечени средства на почти 0% лихва) и пенсиите пак с няколко милиарда активи..... хората се чудят какво да ги правят и как да ги инвестират тия пари дето са им в сметките, а на вас ви се привиждат некви фалити.... жалка история....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мдаа, след фалит на свички дружестав от групата, това е втория по чернота сценарий. Има обаче 1 проблем - едва ли ще могат да съберат 95% от акциите си, за да принудят останалите да им ги дадат на тези цени. А ако е по желание, то аз лично никога не бих си ги продал. Ще си имам акции от непублично дружество, а това левче най-вероятно би се дало като дивидент за 2-3 години при този вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКакто стана със СОДИfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ами като достигне цената на дървените ще има рязък отскок от 25% до 25 стинки, на която цена мажо ще обяви че сваля компанията от бфб. Това и ще е последната цена.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ами като достигне цената на дървените ще има рязък отскок от 25% до 25 стинки, на която цена мажо ще обяви че сваля компанията от бфб. Това и ще е последната цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Вашата прогноза за мача?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар