Големи продавачи, големи купувачи - ала бала. Това е най-ликвидната акция на БФБ. Винаги ще има големи купувачи и големи продавачи. Купувайте ако мислите, че ще се качва, гледайте/продавайте ако мислите обратното. Всичко е друго е губене на време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е щуротия винкел. Нали видя списъка с новите акционери в Хим!?
Но специално за това което съм написал че е щуротия си е щуротия .
Да кажем че знам че допускам с голяма степен на сигурност кой идиот пръсна кинтите оня ден
Между другото нали си спомняш януари когато споделих че има голям продавач ?!
Що ми се сърдихте не разбрах ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е щуротия винкел. Нали видя списъка с новите акционери в Хим!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеГолема щуротия са ви изръсили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре апокалиптосчетата ще бъдат брутално изнасилени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАмерикански хеджфонд,днес на семинара на Карол във Варна го коментираха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеУгадили са се викаш по умните. И те са забелязали честата отрицателна корелация на софка с другите борси.
За мене бфб си е идеален бек ъп, не ми трябва злато кат я има.
БФБ повече ми мяза на Среброто (повече ме кефи от златото
win-win ?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАмерикански хеджфонд,днес на семинара на Карол във Варна го коментираха!
За мене бфб си е идеален бек ъп, не ми трябва злато кат я има.
Коментар
-
Поканете ги утре пак да купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКолеги всъщност стана ли ясно кой купаваше онези дни здраво във газта и в неохим, да не е Хим
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че за да вземат дял от едното ще се лишат от дял в по-голямото ли !?!?
Не става така Ванка, никой не оставя питомното за да гони дивото в неизвестното. Знаеме, че се разпродаде и кесиш в ниското ама ... пробвай с друг вариант
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеВсичко е възможно, но за да съберат пълната сума трябва да продадат няколко милиона обикновени акции, а цената ще падне драстично, ако го направят. По-скоро вече имат заделени пари или ще се кредитират по някакъв друг начин.
Не става така Ванка, никой не оставя питомното за да гони дивото в неизвестното. Знаеме, че се разпродаде и кесиш в ниското ама ... пробвай с друг вариантЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеДнес се изкупуваше и ZHBG.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениепотегля, газ май яко блика
Коментар
Коментар