Утре апокалиптосчетата ще бъдат брутално изнасилени.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАмерикански хеджфонд,днес на семинара на Карол във Варна го коментираха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеУгадили са се викаш по умните. И те са забелязали честата отрицателна корелация на софка с другите борси.
За мене бфб си е идеален бек ъп, не ми трябва злато кат я има.
БФБ повече ми мяза на Среброто (повече ме кефи от златото
win-win ?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАмерикански хеджфонд,днес на семинара на Карол във Варна го коментираха!
За мене бфб си е идеален бек ъп, не ми трябва злато кат я има.
Коментар
-
Поканете ги утре пак да купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКолеги всъщност стана ли ясно кой купаваше онези дни здраво във газта и в неохим, да не е Хим
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че за да вземат дял от едното ще се лишат от дял в по-голямото ли !?!?
Не става така Ванка, никой не оставя питомното за да гони дивото в неизвестното. Знаеме, че се разпродаде и кесиш в ниското ама ... пробвай с друг вариант
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеВсичко е възможно, но за да съберат пълната сума трябва да продадат няколко милиона обикновени акции, а цената ще падне драстично, ако го направят. По-скоро вече имат заделени пари или ще се кредитират по някакъв друг начин.
Не става така Ванка, никой не оставя питомното за да гони дивото в неизвестното. Знаеме, че се разпродаде и кесиш в ниското ама ... пробвай с друг вариантЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеДнес се изкупуваше и ZHBG.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениепотегля, газ май яко блика
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеПо отчет имат кеш 1 млр. и нещо. Все ще намерят няколко десетки милиона да купят акциите.
Коментар
Коментар