Друго си е, да не четеш кой инвеститор какъв точно кючек щял да извърти. Имаше си нужда от обявяване на границите...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, да се придържате към темата.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТоя Флагман не иска нещо да потегля бре.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяколко са. Отваряш одитирания отчет на 41 стр. и четеш.
Засега са купили скромни пакетчета за техните възможности (по 300-500Т) Та мисля че това е само хапката която ще им отвори апетита по-натам
...а и ще привлече вниманието на други подобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗапочнаха с телефонната любов и прехвърча кюфте. Ще, ще .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяколко са. Отваряш одитирания отчет на 41 стр. и четеш.
Засега са купили скромни пакетчета за техните възможности (по 300-500Т) Та мисля че това е само хапката която ще им отвори апетита по-натам
Не бях отварял отчета да си призная! Има интересни нови играчи определеноа за тях тези пари са за семки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКой е новият инвеститор?
Коментар
Коментар