Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе бе Батя питам те за да видя дали си се усетил накъде върви играта.Аз съм с кеша отдолу и си чакам.Нямам бърза работа на БФБ практиката ми го е доказала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТашуняка не търси отговор, а по-скоро пробва тънка провокацийка, на каквито не обръщам внимание. Иначе щеше да погледна поста ми от вчера и да е наясно че намеренията ми към тази акция са доста по-дългосрочни
И неговата не е лесна... Хем му се иска, хем не му стиска.. като на ученичките от 9-ти клас
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
И аз му се чудя на този човек - все спадове вещае, разбира се понякога познава, но никога не купува. Каквато и да е цената - все ще купува с 30-40% по-тънко
Захитря той, не си казва покупките навреме, че после Полки му вади постовете и го засрамва жестоко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ неговата не е лесна... Хем му се иска, хем не му стиска.. като на ученичките от 9-ти клас
И аз му се чудя на този човек - все спадове вещае, разбира се понякога познава, но никога не купува. Каквато и да е цената - все ще купува с 30-40% по-тънкоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеБатката е инвеститор и спекулант , не е лице с лабилна нервна система
И неговата не е лесна... Хем му се иска, хем не му стиска.. като на ученичките от 9-ти клас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, може целенасочено да е натискането. Няма логика иначе да се продава така, при положение че брокера ти може да осигури пакетна покупка на по-добра цена
Някой опитва да създаде нова паника покрай простотиите които ръси Кутев (един провалил се политик на отиваща си партия) и да обере и последните бройки останали в треперещи ръчички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБатя разкара ли вече Хима ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобра философия! Аз правя същото на БФБ от 13 г. - винаги търся и избирам по-добрата алтернатива, без излишно да се влюбвам в акция... И да ти кажа засега резултатите са добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, може целенасочено да е натискането. Няма логика иначе да се продава така, при положение че брокера ти може да осигури пакетна покупка на по-добра цена
Някой опитва да създаде нова паника покрай простотиите които ръси Кутев (един провалил се политик на отиваща си партия) и да обере и последните бройки останали в треперещи ръчичкиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНякой упорито натиска цената, за да купи на по-ниски цени.
Още няколко такива дни и ще започна пак да купувам.
Някой опитва да създаде нова паника покрай простотиите които ръси Кутев (един провалил се политик на отиваща си партия) и да обере и последните бройки останали в треперещи ръчички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНякой упорито натиска цената, за да купи на по-ниски цени.
Още няколко такива дни и ще започна пак да купувам.препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеда не стане още някалко такива дни и ги махам......ги е.. в м......таКато мен.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Още няколко такива дни и ще започна пак да купувам.
Коментар
Коментар