Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПФ иДФ - са пълни със свързани акции и облигации ..... който струват милиони само според шефовете им......
Застраховането е убииствено.....зле....
Банките да не говоря..... че беше цитирана и тя........ще се види няколко дни ....какво става и там....
А за руснаците .... моли се да не се оттеглят.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение1. избираш си фирма, която според теб ще продължи да работи и след 10 години, ще се развива и ще има печалба за целият период, която печалба на равни интервали ще споделя със акционерите си.
2. купуваш акции от съответната фирма.
3. след 10 години продаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТе умниците щото са велики затуй правят макс.по 5-6% годишно, докато и най калпавите спекуланти си удвоиха парите последните 2-3 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от purecocaine Разгледай мнениее да де сигурно е така, но може ли да ми го обясниш малко по-подробно
2. купуваш акции от съответната фирма.
3. след 10 години продаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХедж фондовете увеличават мечите си позиции
За първи път от голямата финансова криза насам по-голямата част от именитите инвеститори отново са много песимистично настроени
Е да се надяваме ,че знаеш български.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнениеПриятелю, има голяма вероятност да владея повече чужди езици от теб. Пак ти казвам - коментарът ми не беше свързан с чуждестранните публикации, а с това, че си обикновен трол. Със закостенели чичковци не ми се спори!
Записвай си на листчета лайтмотиви защо точно ще се срине Хима и ги поствай периодично. А същевременно не виждам петрола да лети в небесата?
връзката ти с мозъка има проблеми.....
защо ли се занимавам с малоумни......
п.п. за чуждите езици не съм сигурен...
защото можеш да прочетеш , че 2015 ще бъде меча...но от теб нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениекупуваш днес, продаваш след 10 години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХедж фондовете увеличават мечите си позиции
За първи път от голямата финансова криза насам по-голямата част от именитите инвеститори отново са много песимистично настроени
Записвай си на листчета лайтмотиви защо точно ще се срине Хима и ги поствай периодично. А същевременно не виждам петрола да лети в небесата? Или пак съм тъп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениекупуваш днес, продаваш след 10 години...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от purecocaine Разгледай мнениепичове може ли някой да ми каже как става инвестицията в акции в дългосрочен план примерно 3-5-10 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнениеИмах впредвид поредният негативен коментар, а не публикациите в чужди медии И ние поназнайваме чужди езици
За тъпотата по рождение си прав. Жалко, че всички си мислим, че не се отнася за нас
Успешна седмица на всички инвеститори и тролове
Хедж фондовете увеличават мечите си позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеА кои са много по-ликвидните компании в момента, да кажем на месечна база?????
има ли значение ,като хим вече не е от тях...
за това се влизаше в тях...
Аз си купувам в Гагарин и Мрежите и знам ,че един път в месеца ще дойде големия батко и ще купи нещо на високото..... ако забрави на тримесечието ......
А сега тук да чакам ,новото правителство през януари...мерси..... ами ако не стане номера и следват нови избори....
Гледам раданчо е капитулирал и метна оставката а Кунева е пример за корекност и доброта..... изаедно с тиквата ще направят ...голяма тиква.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ още нещо.....
ликвидността.....
Тук се въртяха милиони между 2-2,30....
какво ли ще стане ,когато някой прегрее от слънцето....
В момента от цялата велика империя на ТИМ....
има продадени 65 акции в ХИМ и 50 акции в ЗХБГ...
Коментар
Коментар