IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Флагманът сега ще се поклатушка малко нагоре нодоле в леки амплитуди,след това ще се успокои и после по ускорено ще почне да потъва към дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Искаш да кажеш че си единственият който не греши?
      не съм казал такова нещо.като начинаещ на бфб съм бъркал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Ма разбира се.Всеки сам да си чупи главата.То повечето са като децата преди да са се опарили на горещата печка .
        Искаш да кажеш че си единственият който не греши?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
          Всеки си преценява, не е необходимо да слушаме нито Батя, нито теб. Имаме си глави на раменете. Ножът е дървен, Вожде!
          Ма разбира се.Всеки сам да си чупи главата.То повечето са като децата преди да са се опарили на горещата печка .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Хахаха! Ми то май и балъмите почнаха да усещат че примката се затяга и почнаха да не чуват свирката на Батя .
            Всеки си преценява, не е необходимо да слушаме нито Батя, нито теб. Имаме си глави на раменете. Ножът е дървен, Вожде!
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• колко мъдър е финансовия гений на тим.
              вижте само кога изтича дивидента по привилегированите, компанията мъдро е предвидила, че тогава кризата ще свърши или че тогава 2016 Боко ще стане президент и ще ни избави от управлението си и като дръпнем...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Нещо не е наред с техниката ми.Търся някакъв претоварен влак и блъскащи се хора,желаещи да се качат в движение.Нишо не откривам.Чува се само свирката,дето я надува Батя...Досущ като свирката на Б.Б.
                Хахаха! Ми то май и балъмите почнаха да усещат че примката се затяга и почнаха да не чуват свирката на Батя .

Коментар

Е,Батя,това не е съвсем така.Имам си предостатъчно акции в CHIM.Констатирам обаче,че съм направил една недалновидна инвестиция.Твърде печално е....
                  Е ти може да си опечален , но батката е доволен от инвестицията си.....цели 40 % е напред..... пък когато беше на 2,40 тогава сигурно е бил 100- % ....

Коментар

• свирката...

http://mtdata.ru/u28/photoE444/20187585377-0/pad.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Пак ще си останеш само с гледането и остроумието по форуми...
                      Е,Батя,това не е съвсем така.Имам си предостатъчно акции в CHIM.Констатирам обаче,че съм направил една недалновидна инвестиция.Твърде печално е....

Коментар

Нещо не е наред с техниката ми.Търся някакъв претоварен влак и блъскащи се хора,желаещи да се качат в движение.Нишо не откривам.Чува се само свирката,дето я надува Батя...Досущ като свирката на Б.Б.
                        Пак ще си останеш само с гледането и остроумието по форуми...

Коментар

• CHIM

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                            то вече не е влак а изтребител, тамън се е заредил
                            Че то в България изтребители не останаха бре.Теснолинейка е по актуална ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                              а на изтребителите няма място за всички
                              На изтребителите няма, но на изстребителите има.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• а на изтребителите няма място за всички

Коментар

Working...
                                X