Флагманът сега ще се поклатушка малко нагоре нодоле в леки амплитуди,след това ще се успокои и после по ускорено ще почне да потъва към дъното.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИскаш да кажеш че си единственият който не греши?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМа разбира се.Всеки сам да си чупи главата.То повечето са като децата преди да са се опарили на горещата печка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВсеки си преценява, не е необходимо да слушаме нито Батя, нито теб. Имаме си глави на раменете. Ножът е дървен, Вожде!.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха! Ми то май и балъмите почнаха да усещат че примката се затяга и почнаха да не чуват свирката на Батя.
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНещо не е наред с техниката ми.Търся някакъв претоварен влак и блъскащи се хора,желаещи да се качат в движение.Нишо не откривам.Чува се само свирката,дето я надува Батя...Досущ като свирката на Б.Б..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЕ,Батя,това не е съвсем така.Имам си предостатъчно акции в CHIM.Констатирам обаче,че съм направил една недалновидна инвестиция.Твърде печално е....пък когато беше на 2,40 тогава сигурно е бил 100- % ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПак ще си останеш само с гледането и остроумието по форуми...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНещо не е наред с техниката ми.Търся някакъв претоварен влак и блъскащи се хора,желаещи да се качат в движение.Нишо не откривам.Чува се само свирката,дето я надува Батя...Досущ като свирката на Б.Б.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнението вече не е влак а изтребител, тамън се е заредил
Коментар
� -
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеа на изтребителите няма място за всичкиМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
�
Коментар