обикновените изостанаха от привилегиите..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре се ориентираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКъм настоящия момент тази акция е на второ място по тежест в портфейла ми, но се целя да стане първа по тежест в най-скоро време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеМай пак си заредил тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНека позная:
- Акцията може да качи.
- Другите ми акции може да паднат.
- Може и да купя още акции.
Само да не е второто, иначе другите варианти са ОК.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз се сещам за три възможни начина да стане това
- Акцията може да качи.
- Другите ми акции може да паднат.
- Може и да купя още акции.
Само да не е второто, иначе другите варианти са ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКъм настоящия момент тази акция е на второ място по тежест в портфейла ми, но се целя да стане първа по тежест в най-скоро време.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеМай пак си заредил тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд, който трябва да продължи поне няколко месеца. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Остава само да видим дали няма да се окаже бичи капан. Аз лично очаквам лека корекция (все пак дръпнахме рязко по позицията) и ако след нея минем стабилно над 1.80, значи всичко е наред. А пък ако минем и без корекция - още по-добре! А пък ако се получи бичи капан - здраве да е, ще има и други моменти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд, който трябва да продължи поне няколко месеца. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Остава само да видим дали няма да се окаже бичи капан. Аз лично очаквам лека корекция (все пак дръпнахме рязко по позицията) и ако след нея минем стабилно над 1.80, значи всичко е наред. А пък ако минем и без корекция - още по-добре! А пък ако се получи бичи капан - здраве да е, ще има и други моменти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Коментар
-
ivandavidov
От днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд, който трябва да продължи поне няколко месеца. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Остава само да видим дали няма да се окаже бичи капан. Аз лично очаквам лека корекция (все пак дръпнахме рязко по позицията) и ако след нея минем стабилно над 1.80, значи всичко е наред. А пък ако минем и без корекция - още по-добре! А пък ако се получи бичи капан - здраве да е, ще има и други моменти!Last edited by ivandavidov; 26.03.2015, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеВреме е, да си припомним, кой е лидера и мотора на пазара..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар