Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСледва свободно падане на Хима .Сори ама това е!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПродаде или купи?
Вчера и днес реших спекулативно да вляза с по-голяма бройка, но таймингът ми явно беше много крив. Има и такива моменти, не ми е за пръв път. Графичното дъно е много надолу и трендът изглежда стабилно възходящ (поне засега), но явно е дошло време за прибиране на печалби.
Лошото е, че обикновено такива спекулации ги отигравам с много пъти по-малък обем, а сега ей така за отскок за 2 дни добавих към 35% по позицията. Борсова класика - купувам около локален връх при покачващ се пазар!
От пишещите тук съм сигурен, че ей сега ще се намери някой, който да ми обясни как нищо не разбирам!
Коментар
-
година и половина ги чакам да се съберат, но не можаха да се срещнат
за сметка на това след две години и половина ще са на една цена ................. гарантирано от ТИМ...
Първоначално изпратено от MelFin Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеето как виждам нещата
минем ли 1,86 то следващата съпротива е 2 лева и следващата много силна съпротива е около 2,15 лв. ................. всички знаем какво заиграване имаше през последната година около двата лева и около 2,15лв.
не успеем ли да прескокнем 1,86-1,88 то тогава падаме отново надолу където на 1,69 лв. е силната подкрепа на хима, а по-надолу следващата подкрепа е 1,50-1,52
тези мои нахвърляни мисли не са препоръка за каквото и да било -------------- вие си го знаете, де
не е препоръка за покупко-продажби на ХИМ-чета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениетой вече продаде тук, време е цената да поеме пътя си нагоре... видях своя индикатор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениее, другите които са бол, може и на цена да не ти харесат в следващ момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНяма, няма ) акции бол, точно хима мога и без негоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа, вероятно на 2 лв ще прескочиш, но пък на 3 ще си по-смел
Коментар
Коментар