Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе съм се и стремял да общувам с него. Попитах го къде бъркам за двата дивидента и половина, а той почна да ми обяснява какъв човек съм. Е кой в този форум въобще го интересува колко е тъп "15%"
?
аз не съм баща ти за да ти давам всичко смляно в устата и ти само да преглъщаш ............ трябва и сам да се напънеш...
Коментар
-
Стига дрязги, няма смисъл от това.
Дайте да разгледаме въпроса ще има ли проблем с Гърция до 5 юни или кредиторите ще клекнат и ще сключат споразумение и ще дадат още пари на Гърция.
Респ. дали се очаква едно слизане надолу за кратко време от уплашени инвеститори.
Или големите ще се споразумеят тихо и няма да клатят капиталовите пазари по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе съм се и стремял да общувам с него. Попитах го къде бъркам за двата дивидента и половина, а той почна да ми обяснява какъв човек съм. Е кой в този форум въобще го интересува колко е тъп "15%"
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзбягяай да комуникираш с някой обекти.Те от яд и злоба ще се пръснат.Лошото е че и да го игнорираш то пак се намиса както столипинския готвач.Инвистирай внимателно и лека полека нещата ще се получат.. Е кой в този форум въобще го интересува колко е тъп "15%"
?
Last edited by 15%; 24.05.2015, 21:57.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКому е нужна тази агресия бе човек? Ако съм сгрешил някъде, просто напиши къде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеХим позициите ми са под 20% и купувам по малко, защото според мен голяма част от "по-читавите" са неоправдано скъпички. В момента на БФБ ме безпокоят единствено външните фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГледам че купуваш тим а си дългосрочен...щом харесаха бизнеса на цецо 1..2...кога ще харесат и бизнеса на ив.......?Last edited by 15%; 24.05.2015, 19:22.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКому е нужна тази агресия бе човек? Ако съм сгрешил някъде, просто напиши къде.
Коментар
-
защо не погледнеш някъде да се информираш преди да дадеш поле на изява на фантазиите ти?
или когато не знаеш нещо не взимай отношение по темата защото с глупостите си ще заблудиш други като тебе (например като циганина по-долу) които не четат
Коментар
-
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезащо не погледнеш някъде да се информираш преди да дадеш поле на изява на фантазиите ти?.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗначи, че акциите им ще се превърнат в обикновени, а тяхната цена каква ще бъде тогава, само активните форумци тук знаят. Може пък да пият и отлежало уиски например
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПървоначално изпратено от intint Разгледай мнениекога трябва привилигированите да ги конвертират
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗначи, че акциите им ще се превърнат в обикновени, а тяхната цена каква ще бъде тогава, само активните форумци тук знаят. Може пък да пият и отлежало уиски например
Най близката логика в подкрепа на дошегашната практика сочи , че в групата за сега се разпределят ~17,740мил за 88 787 458акц.. Едва ли някой се надява тази сума да бъде двойна и тройна за да съхрани връщащият се левов доход към малките ,от общия брой = 239 646 267
Но си мисля , че за целта ще бъде измислена някаква нова "гимнастика".
Без препоръка ! - отдавна бях приключил с тези две позиции ,дори с привилегированите на два пъти , за сега си взех малко от основните, но кой да ти каже на къде я водят - ОПЕРАТОРИТЕ !!!
Коментар
Коментар