Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеТе тия чужденци вече година и половина излизат без да спират!
Коментар
-
ivandavidov
Те тия чужденци вече година и половина излизат без да спират!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПриятелю, какъв ти е извода в случая е важно, а не на какъв пазар минават сделките...предполагам че имаш мнение ....моето е че щом винаги се намира купувач на тия пакети значи някой очаква нещо по-добро от тук нататък / не насетне /.....щото нали знаете невежи такива че насетне е края
него още 10 се хвърлят.Виж днешната търговия в Зърнени,цял ден никаква сделка и в
последните 45 мин минаха 25000 бр в десетина сделки.Всички чакат покачване,но
не знят кога ще стартира и дебнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеЗащо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМинават на извън регулиран пазар пакетите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеЗащо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.Last edited by Grosss; 13.10.2015, 23:46.
Коментар
-
Защо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе можеш продаде обикновените на тази цена защото на 2,30 си продадох привилигированите....само помисли кога са били на толкова и кога съм започнал да излизам....питай хайрсъза да ти обясни разликата между обикн. и прив...
Хубаво е че осреднявате ..тук... да отървете човека от шитове...
ѝ само за протокола на тази цена се продаде държавния дял когато има оптимизъм.....ама до тук с обясненията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеНе, на тебе продадохме на 2.4, а си купуваме тези дни
Хубаво е че осреднявате ..тук... да отървете човека от шитове...
ѝ само за протокола на тази цена се продаде държавния дял когато има оптимизъм.....ама до тук с обясненията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепрез кой посредник се продава?
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт 2,40 все си купувате.... може пък някъде да познаете....дъното...
Коментар
Коментар