IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
    Ударихме ли дъното? Винаги го има това залитане и в двете посоки.
    Дали сме ударили дъното, това ще можем да го кажем след около половин година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Те тия чужденци вече година и половина излизат без да спират!
      не е точно така, през 20143/14 влезнаха много здраво на 2,05 лв. чужденците.

Коментар

• Ударихме ли дъното? Винаги го има това залитане и в двете посоки.

Коментар

• Те тия чужденци вече година и половина излизат без да спират!

Коментар

• Май някъв чужденец излизаше през ПФБК. И вероятно приключи...
            Ако забелязахте на закриващ аукцион стана надцакване сред купувачите за остатъчните бройки...

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
              Приятелю, какъв ти е извода в случая е важно, а не на какъв пазар минават сделките...предполагам че имаш мнение ....моето е че щом винаги се намира купувач на тия пакети значи някой очаква нещо по-добро от тук нататък / не насетне /.....щото нали знаете невежи такива че насетне е края
              Много е натопорчена ситуацията,всички дебнат и един да скочи веднага след
              него още 10 се хвърлят.Виж днешната търговия в Зърнени,цял ден никаква сделка и в
              последните 45 мин минаха 25000 бр в десетина сделки.Всички чакат покачване,но
              не знят кога ще стартира и дебнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                Защо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.
                само така ти се струва .................... друг е продавача
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Минават на извън регулиран пазар пакетите им.
                  Приятелю, какъв ти е извода в случая е важно, а не на какъв пазар минават сделките...предполагам че имаш мнение ....моето е че щом винаги се намира купувач на тия пакети значи някой очаква нещо по-добро от тук нататък / не насетне /.....щото нали знаете невежи такива че насетне е края

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                    Защо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.
                    Минават на извън регулиран пазар пакетите им.
                    Last edited by Grosss; 13.10.2015, 23:46.

Коментар

• Ето статията:

http://pan.bg/view_article-49-324297...HA-DO-NOI.html

Коментар

• Защо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Не можеш продаде обикновените на тази цена защото на 2,30 си продадох привилигированите....само помисли кога са били на толкова и кога съм започнал да излизам....питай хайрсъза да ти обясни разликата между обикн. и прив...
                          Хубаво е че осреднявате ..тук... да отървете човека от шитове...
                          ѝ само за протокола на тази цена се продаде държавния дял когато има оптимизъм.....ама до тук с обясненията...
                          Обикновените си ги продадох на 2.38, значи продажбата на 2.30 е била напълно възможна. Тогава привилегиите бяха на 2.55, така и не се научи, да ги различаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                            Не, на тебе продадохме на 2.4, а си купуваме тези дни
                            Не можеш продаде обикновените на тази цена защото на 2,30 си продадох привилигированите....само помисли кога са били на толкова и кога съм започнал да излизам....питай хайрсъза да ти обясни разликата между обикн. и прив...
                            Хубаво е че осреднявате ..тук... да отървете човека от шитове...
                            ѝ само за протокола на тази цена се продаде държавния дял когато има оптимизъм.....ама до тук с обясненията...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              през кой посредник се продава?
                              Продадоха ми Първа фин.брокерска, както и при Монбат
                              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                От 2,40 все си купувате.... може пък някъде да познаете....дъното...
                                То тя 2.40 бе за два дена и то преди 18 месеца,ама ти от каде да знаеш,пиши по темите кадето претендираш че имаш картони(ако има с кои),тук съвети от гледачи нямаме нужда

Коментар

Working...
                                X