Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Konsultant
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеДа, в едната от сделките, които минаха в 14:52:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеСИС ти продава привилегии?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеEFBBG вчера, SISBG днес. Това са поне моите сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеПри привилегиите е ЮробанкМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е продавача, някой знае ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНека си продава продавача, другите нали растат. Тук много бързо ще наваксаме след това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДано, ма не е да не сме виждали и забърсани 1.4 при привилегиите, тъй че - по благо с н'тусиазъмавреме е за обръщане на тренда според мен....
http://www.infostock.bg/infostock/co...cs/6C4P/5years
(наздраве на всички оптимисти)
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа го... на продавача, на жена му и на балдъза му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Ами ако за теб няма значение дали средната е 1,2 вместо 1,8 ....
не мога да ти помогна....
само за протокола ,аз ще излезна с печалба на 1,33 с 10% печалба а ти с 50% загуба...
Ама що ли се мъча да обяснявамна зомбираните.... ....
Весело посрещане на празниците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма не се впрягай и 1,20 лв ще стане....
И друм да крещиш и това ще стане...
Аз тук станах мазохист, разни зомбирани фенове да ме обиждат а после да ме обвиняват че аз съм ги обиждал....
Ти да не си сляп..
само на последните две страница имам над 10 обиди спрямо моята личност....
Общо взето твоите приказки са едно заяждане,злоба и дребнавост! Търгувай си любимият ти Петрол и спри да дразниш тука,моля!
Коментар
Коментар