If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нарочно направих само едно нещо - попитах за изплащането на дивидентите. Другото е въпрос на лична интерпретация. В момента няма причина привилегията да се търгува над бида на обикновената плюс 8 стотинки.
Колегите ти намекват, ама на теб явно ти трябва натвърдване
Ако купиш сега и държиш две години ще имаш право на 1,5 дивидента. Който е акционер лятото на 2016-та ще получи цял дивидент от печалбата за 2015-та.
Нарочно направих само едно нещо - попитах за изплащането на дивидентите. Другото е въпрос на лична интерпретация. В момента няма причина привилегията да се търгува над бида на обикновената плюс 8 стотинки.
Купи си очила. Написах че ако сега купиш ще има само един дивидент и то през 2017 и само той осмисля по-висока цена от тази на обикновената в рамките на макс 9 стотинки. Разбирам че има губещи и изнервени хора но това не ме вълнува..
Демек 2016г. дивидент няма да се изплаща.Не я разбирам тая работа ама щом казваш
Купи си очила. Написах че ако сега купиш ще има само един дивидент и то през 2017 и само той осмисля по-висока цена от тази на обикновената в рамките на макс 9 стотинки. Разбирам че има губещи и изнервени хора но това не ме вълнува..
След съвсем излишната язвителност (и незнание) на съформумци с претенции, спокойно може да се счита че реалната цена на привилигированата акция е само с около 9 стотинки над тази на обикновената, тъй като при покупка на момента само 9 стотинки дивидент ще бъдат получени и то през 2017. Няма да ги дисконтираме и да смятаме opportunity cost, щото за една-две стотинки в българския флагман няма да вдигам шум.
Някаква реклама ли искаш да му правиш ?
Откакто си се регистрирал и 1 сделка няма
Айде стига си дрънкал
След съвсем излишната язвителност (и незнание) на съформумци с претенции, спокойно може да се счита че реалната цена на привилигированата акция е само с около 9 стотинки над тази на обикновената, тъй като при покупка на момента само 9 стотинки дивидент ще бъдат получени и то през 2017. Няма да ги дисконтираме и да смятаме opportunity cost, щото за една-две стотинки в българския флагман няма да вдигам шум.
Демек 2016г. дивидент няма да се изплаща.Не я разбирам тая работа ама щом казваш
Ами ти, от колко години си тука, последните 7 години, от какво спечели??? От писане на приказки по форума ли ???
Смешно е да се присмиваш на чужд гроб, след като и ти си същата работа..Недей се превъзнася, щото и ти си ушит явно като мастия в тази помия БФБ, и скоро няма да го промените това!!!! Щото сте се вързали да участвате в някакво подобие на борса!!! То като виц, направо.. и смешен яко..
Виж ся пич да ти обесня: 1.Не си слагай задника там където двама си го мерят. 2. Не се присмивам на никой докато той не го направи първи. 3.Въпросния субект(за мен обект) е толкова жалък че ако сам го знае това ще се обеси . 4.През последните 7 г съм спечелил и съм пропуснал да спечеля още от БФБ защото разбрах че алчноста се наказва и пипам предпазливо. 5.Мастия ще наричаш баща си не мен. 6.За БФБ си прав че не става за нищо и че е смешно подобие на борса. 7.Жив и здрав бъди и не ме занимавай повече с глупости.
Коментар