If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаше достатъчно на 1.33,от които и аз взех, но ти си се стиснал за 1 ст.
вярно е да ти кажа по някой път и аз не мога да се понасям...иначе си имах и оферта на 1.313 и на 1.295 че видиш ли последен ден на годината...всеки бърза нанякъде....и обърквации стават всякакви...и така
е приключихме годината...както се казва-като цяло съм доволен....днес си взех и 500 бр. Хим на 1.32 от някакъв разбързан карловец....та завърших годината с този пазар.
Да си пожелаем много успехи и януарски ръстове.които да дадат фундамент за нов тренд в посока нагоре
Не е Препоръка!!!
За последните 4 години:
Намаляващи приходи с 15%
Намаляваща печалба с 25%
Увеличени разходи за възнаграждения с 15%
е приключихме годината...както се казва-като цяло съм доволен....днес си взех и 500 бр. Хим на 1.32 от някакъв разбързан карловец....та завърших годината с този пазар.
Да си пожелаем много успехи и януарски ръстове.които да дадат фундамент за нов тренд в посока нагоре
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Спиди стана по-голям от Химимпорт !!!
Химимпорт - Пазарна капитализация 207,756 млн. лв
Спиди - Пазарна капитализация 212,103 млн. лв
Гледай откъм добрата идея Това, че спидера се рее в облаците е повече за добро - От една страна все ще се появят участници да видят аномалията, осигурявайки съответното кешово внимание към по-подцененото дружество
От друга страна, аномалията показва, че има кеш на пазара, който дори е способен да набалончва коя да е от капитализациите на листнатите ракети )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Привет Генерале
Как изкарахте коледа? Радвам се да ви видим по живо по здраво отново Според мен, вие генерале държите надежда и за по-добро развитие, колкото и малко да е тя, но все пак положителна Просто обичаме да говорим наобратно, за да не ни личи )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар