IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    ... а то виж как ме изненада и отиде на 1,358 . а той типично като много страхливи хора на този свят избяга и се скри . как грам чест нямате
    (малко допълнение)
    Мисля, че ако стигне 1,358 ще стигне и 1,385!))
    Архитекте, моля пусни някоя графика с бомби, атомки и ... (да не казвам другото, което си спомням) ))
    Любопитно ми е как изглеждат на чарт, а така и не можах да усвоя специфичния жаргон.::
    Няма спор, че за няколко дена флгаманът затри дивидентната доходност за цяла година на дивидентни хартии из бфб-портфейлите...))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Тук стъпката на поскъпване е добра!!! На ден с по 4 или 5 % Не бързайте толкова. В движение ли да се качване?
      Ако е и такъв оборота бива, явно някой е почнал да прави или увеличава портфейл, не е зле

Коментар

• Тук стъпката на поскъпване е добра!!! На ден с по 4 или 5 % Не бързайте толкова. В движение ли да се качване?

Коментар

Аз в момента си пия мастичката и си мисля американоеврейчето ташак как го боли от ръстовете на избушеняка
          Колега гледали сме много често подобни филми. Може да стане точно както казваш да, няма спор, но ако сега обърне и другата седмица пак слезе до 1.10, а ти не си продал навреме ще излезеш на минус затова че си си купил мастика. Имал съм тук и пак ще имам ако нещата се получат но само с едно натягане на пружината това е трудно да се обясни
          Успех на всички

Коментар

• монтьо или ташака се изпокри . никаква чест няма този мушморок . вместо до излезе и да каже, да чаках да купя на 10 ститинки химическите оръжия а то виж как ме изненада и отиде на 1,358 . а той типично като много страхливи хора на този свят избяга и се скри . как грам чест нямате

Коментар

• Уау химическите оръжия наближават свещеното 12345.кво стаа за бога
              А та4акя и монтьо още не са казали ръст
              Днес определено всички емреи по светъТ тъгуват

Коментар

• Тва фибоначито било голема работа
                Last edited by pepe1234; 08.06.2016, 10:42.

Коментар

• Аз в момента си пия мастичката и си мисля американоеврейчето ташак как го боли от ръстовете на избушеняка

Коментар

• С 10к бройки пробихме 1,20 лв., не ми се мисли като се сетят баламите какво става с колко ще скочим

Коментар

• Ташак вече сме на 1.21 страшно боли знам.но потърпи

Коментар

• Монтьо ташак кажете ръст че чукнахме 1.20.боли ли.има аптека с подръчни мазила

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Ташунко беше най-големия, но го няма)))
                          Малко по морето бях бе Преци.Какво да и гледам на борсата особено на Потъник.
                          Attached Files

Коментар

монтьо и ташака да кажат ръъъъст че имаме нови дъна . божи милите сега как се спичат и умират от яд че ръъъъстем толкова се радвам
                            Ти май не си си пил хапчетата.За тая подводница едва ли може да се съжалява.Ти обаче продължавай да се радваш защото доста ти беше увиснал носа .

Коментар

• Не мисля че са се раздвижили, просто съм оцелил момента , според мен след конвертирането най-вероятно ще се върне по пътеката на надолу , но въпреки всичко оставам оптимист за дружеството и дъщерните му , ако има голям чуждестранен инвеститор първо тук ще се излъже !
                              Никакви препоръки за абсолютно нищо нямам !

Коментар

• Привлекателна позиция ми се видя и скокнах , ще видим след конвертирането какво ще стане , аз не съм особенно голям ентусиаст след конвертирането , но да видим ,предполагам че евентуално ако ще се вкллючва голям чуждестранен инвеститор ще е тук , но времето ще покаже !
                                Нямам препоръка за абсолютно нищо !

Коментар

Working...
                                X