Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДнес изкупуването на пакетите на 1.28 нещо не върви... зацикли купувача или что...
Могат и още по-надолу, но вече си е извращение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДнес изкупуването на пакетите на 1.28 нещо не върви... зацикли купувача или что...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКолеги, не следя тази акция, но имам малко. Обяснете моля:
Доколкото разбрах от постовете по-долу, тези, които са имали привилигировани акции им се конвертират на обикновени и след това те ги продават. Защо някой, който е държал привилигировани акции след конвертирането им би искал да ги продаде още на следващия ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
това деменцията на никой не прощава...
Жалко че потвърждаваш мнението ми за ниското качество на матрияла в тази тема....
Аз не хваля никоя акция аз отричам в момента БФБ и 99 % от мажовците който имат акции на нея...
тук е само за кроткосрочни спекуланти и интрадей търговия в края на тримесечията...
Аз по тази логика мога да ти пиша къде беше ти когато хим е 14 лв а сега е леФче...Забрави ли си уроците сине майчин през тези 10 години..
може един път да сгрешиш ,втори път а третия път е идиотия .....
Кърджали, КТБ, Петрол, Гагарин, БТХ... и после защо само злоба и завист. Еректилна дисфункция съчетана с анална дистрофия, ментален дискомфорт и липса на кеш. Що не цунеш на Пеевски "монтито"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеЗдравейте, аз се включих днес на пазара с един скромен пакет от 1000 акции на Химимпорт. Доста разглеждах компанията, но по това което чета във форума си е доста перспективно тук, а и явно има някакъв натиск на цената както казва Мамита. Като гледам може ляото да изкарам за морето. Шегувам се де, не очаквам чудеса, но пък си стискам палци
Коментар
-
Колеги, не следя тази акция, но имам малко. Обяснете моля:
Доколкото разбрах от постовете по-долу, тези, които са имали привилигировани акции им се конвертират на обикновени и след това те ги продават. Защо някой, който е държал привилигировани акции след конвертирането им би искал да ги продаде още на следващия ден?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеДобре дошъл на БФБ, пожелавам ти много късмет и успешни сделки. Инвестирай толкова средства и в още 6-7 компании и си почивай на морцето. Като преглеждаш форума, чети между редовете, защото всеки си хвали акциите, в които се е набутал.
А тези които послушаха някои " велики" инвеститори и се набиха в ПЕТ и табаците,още си стискат палците, но на краката ( шегувам се де)
това деменцията на никой не прощава...
Жалко че потвърждаваш мнението ми за ниското качество на матрияла в тази тема....
Аз не хваля никоя акция аз отричам в момента БФБ и 99 % от мажовците който имат акции на нея...
тук е само за кроткосрочни спекуланти и интрадей търговия в края на тримесечията...
Аз по тази логика мога да ти пиша къде беше ти когато хим е 14 лв а сега е леФче...Забрави ли си уроците сине майчин през тези 10 години..
може един път да сгрешиш ,втори път а третия път е идиотия .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеЗдравейте, аз се включих днес на пазара с един скромен пакет от 1000 акции на Химимпорт. Доста разглеждах компанията, но по това което чета във форума си е доста перспективно тук, а и явно има някакъв натиск на цената както казва Мамита. Като гледам може ляото да изкарам за морето. Шегувам се де, не очаквам чудеса, но пък си стискам палци
А тези които послушаха някои " велики" инвеститори и се набиха в ПЕТ и табаците,още си стискат палците, но на краката ( шегувам се де)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже ,но като сервитьор ако разчиташ на тези акции....
И аз се шегувам....
Като пресметнеш за 1000 акции * 70 ст. са си 700 кинта. Все ще стигнат за пътни и няколко нощувки ...
Не се шегувам, пожелавам го .....не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
И аз се шегувам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТук за първи път ще се съглася с тебе, имайки в предвид, че 90% от постовете са на Монти и индианеца
и такъв ще остане при 99 % постове напътствия....
Коментар
Коментар