малко кифте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеПодготвят акцията за дивидента, който ще гласуват след 5 дена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПри липса на пазар, троленето е във вихъра си: Монти, Индиянции и други.
Преди ви пречеше липсата на дивидент, сега има такъв, кажи речи колкото при БРЕФ
Хима е на 1.20, Брефа на 1.90И пак сте недоволни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтига сте хранили трола бе колеги! Е**те мамата на хубавата тема
И замаяни в безсмислени спорове, пропускате много важна и общодостъпна информация от последните дни и се чудите защо акцията взела да надига глава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankelНяма как да ги върнеш след като с простотията и арогантността си ги гониш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениепомощ за катуна преведена от "отворено общество" на сорос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе претендирам че имам пгромни пари но моите спрямо твоите са наистина огромни.Ти си просто един обикновен джипси с малко пари в джоба но с големи лъжи по форума.
всяка година имаш по няколко подобни кризи .................. дано се оправиш скоро...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеза големи покупки се искат големи пари които ти никога не си притежавал
та въпроса е --- до кога ще стискаш кълките, джипсо
две години и половина стискане ................ да не се изпуснеш баш накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТака те искам.Всеки да си знае мястото.Едни ще свирят други ще слушаме.Няма нужда да ме светваш в каквото и да е било.Акъл от теб никога не бих взел.От мен да запомниш по добре 10 % на 200 к от колкото 20% на 2к като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво е това?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи или си идиот или на такъв се правиш.Всеки път съм го казвал че никога не купувам на един път големи количества акции.Така че ако искаш да ми кажеш че съм се набутал както теб със 100к артии на 1.60 на Хима много се лъжеш.Аз не съм алчен като теб и това ме предпазва от грешни покупки.
та въпроса е --- до кога ще стискаш кълките, джипсо
две години и половина стискане ................ да не се изпуснеш баш накраяНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар