IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам днес Потъник нагази под 1.20

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
      Ами 1.14 - 1.15 , аз очаквам още във вторник.

До края на годината подкрепям 1.359
      И аз мисля че цената в края на годината ще е 1.35 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Абе Инт, що за грозни числа пласираш тук...не се и коренуват даже.

Айде 2 по смилаеми коти и от мен - 0.80 и 1.80.

То се видя , че сме ауткласацията - не ни четат ! Ама я си речи де си заложил трапа ???

п.п. бързата мисъл....резил за клавиетурника ! - "заложил КОЛЕЦА в трапа ???"
        Last edited by inta53; 05.08.2016, 23:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
          Последно така ли останахме за прогноза затваря за последния ден на 2016 г., извинявам се, ако съм пропуснал някой:

4i40:1.95 лв.
          Kiro:1.72 лв.
          balarev: 1.68 лв.
          dimitar1978: 1.60 лв.
          k.o.: 1.57 лв.

За облога предлагам по банков път или paypal на печелившия, ако имате други предпочитания, пишете. Ако губя, по paypal мога да пратя в същия ден, банков до 04.01. включително.
          Тук стана като в комарджийница" Напредък"
          За последната година тук са шитнати 9,5 милиона акции на големи инвеститори
          и процеса продължава.Твърде много е при положение ,че при Зрънчо е 1,8мил,
          при ЦКБ 2,8 мил бр. акции.Защо бягат големите?
          Last edited by Grosss; 05.08.2016, 21:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            До кога са валидни подадените прогнози ? Ще заема 1,358 стратегическа кота .... Тук всичко е въэможно - дори и 1,10/15 да си лази !!!
            Ами 1.14 - 1.15 , аз очаквам още във вторник.

До края на годината подкрепям 1.359

Коментар

До кога са валидни подадените прогнози ? Ще заема 1,358 стратегическа кота .... Тук всичко е въэможно - дори и 1,10/15 да си лази !!!
              Абе Инт, що за грозни числа пласираш тук...не се и коренуват даже.

Айде 2 по смилаеми коти и от мен - 0.80 и 1.80.

Коментар

До края на юли се бяхме разбрали, аз дори исках преди събранието.

И да, тук всичко е възможно, над 2 лв. също, виждали сме какви движения прави в рамките на дни.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                  ОК адаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
                    Привет,

Моята прогноза е в диапазона 1,60-1,80. Ако трябва да дам точна цифра - 1,60
                    ОК адаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                      1.68 лв., но който и от вас да спечели все ще е банкет.
                      Привет,

Моята прогноза е в диапазона 1,60-1,80. Ако трябва да дам точна цифра - 1,60

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                        Последно така ли останахме за прогноза затваря за последния ден на 2016 г., извинявам се, ако съм пропуснал някой:

За облога предлагам по банков път или paypal на печелившия, ако имате други предпочитания, пишете. Ако губя, по paypal мога да пратя в същия ден, банков до 04.01. включително.
                        1.68 лв., но който и от вас да спечели все ще е банкет.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                          За теб - винаги!
                          Вземете си стая

Коментар

• Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
                            Благодаря, Броднико,

Значи след втората половина на Октомври. Абе и аз така помня с привилегиите, че техния дивидент последен ми влизаше в сметката, но... реших пак да попитам.
                            За теб - винаги!
                            BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Последно така ли останахме за прогноза затваря за последния ден на 2016 г., извинявам се, ако съм пропуснал някой:

balarev: 1.68 лв.

П.П.: dimitar1978 го извадих от списъка по негово желание, понеже не бе разбрал регламента
                              Last edited by k.o.; 08.08.2016, 12:10.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                                Съдейки по плащанията на гарантирания дивидент по привилегированите акции за предходните години - някъде към самия край на максимално допустимия период, който е 3 месеца от датата на ОСА, където е гласувано решението, т.е. най-късно на 27-ми октомври дивидентът трябва да е изплатен.

Химимпорт нямат репутация да плащат каквото и да било по-рано от максимално допустимия срок. Ако законът го позволяваше, сигурно и с години щяха да бавят плащанията по дивидентите...

P.S. Колегата balarev ме изпревари за няколко секунди.
                                Благодаря, Броднико,

Значи след втората половина на Октомври. Абе и аз така помня с привилегиите, че техния дивидент последен ми влизаше в сметката, но... реших пак да попитам.

Коментар

Working...
                                X