If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За облога предлагам по банков път или paypal на печелившия, ако имате други предпочитания, пишете. Ако губя, по paypal мога да пратя в същия ден, банков до 04.01. включително.
Тук стана като в комарджийница" Напредък"
За последната година тук са шитнати 9,5 милиона акции на големи инвеститори
и процеса продължава.Твърде много е при положение ,че при Зрънчо е 1,8мил,
при ЦКБ 2,8 мил бр. акции.Защо бягат големите?
Последно така ли останахме за прогноза затваря за последния ден на 2016 г., извинявам се, ако съм пропуснал някой:
4i40:1.95 лв.
Kiro:1.72 лв.
k.o.: 1.57 лв.
За облога предлагам по банков път или paypal на печелившия, ако имате други предпочитания, пишете. Ако губя, по paypal мога да пратя в същия ден, банков до 04.01. включително.
1.68 лв., но който и от вас да спечели все ще е банкет.
Значи след втората половина на Октомври. Абе и аз така помня с привилегиите, че техния дивидент последен ми влизаше в сметката, но... реших пак да попитам.
П.П.: dimitar1978 го извадих от списъка по негово желание, понеже не бе разбрал регламента
Съдейки по плащанията на гарантирания дивидент по привилегированите акции за предходните години - някъде към самия край на максимално допустимия период, който е 3 месеца от датата на ОСА, където е гласувано решението, т.е. най-късно на 27-ми октомври дивидентът трябва да е изплатен.
Химимпорт нямат репутация да плащат каквото и да било по-рано от максимално допустимия срок. Ако законът го позволяваше, сигурно и с години щяха да бавят плащанията по дивидентите...
P.S. Колегата balarev ме изпревари за няколко секунди.
Благодаря, Броднико,
Значи след втората половина на Октомври. Абе и аз така помня с привилегиите, че техния дивидент последен ми влизаше в сметката, но... реших пак да попитам.
Коментар