Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нямаме време за глупости
Първоначално изпратено от Петър КараивановНяма ли кой да отговори на този простичък въпрос ?
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=14933&r=0
Все пак в тази тема са събрани всички инвеститори !Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
SOFIX
Първоначално изпратено от GakiНисък обем при падащи цени е изключително лош сигнал,поне така пише в учебниците.Ще му мислим като влезем в диапазона 380/385.След това е 320.Съдбата забавя,но винаги наказва невежите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от _1912_Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.
И всеки ден хората продават. Масовата терапия дава резултати. Но имам един въпрос :
КОЙ КУПУВА АКЦИИТЕ НА ПРОДАВАЩИТЕ ???
Че то не може само да се продава- насреща някой трябва и да купува
и те купуват
Кои са тези "балъци" които купуват на тези нива - П/Е под 10 при развиваща се икономика ?
Хахахахха
Подозирам една най-обикновена причина да има все купувачи.
Някои разочаровани продават, след това обнадеждени купуват. После пак се разочароват и продават, после пак купуват. И така постоянно се въртят на шиша.
Коментар
-
Няма ли кой да отговори на този простичък въпрос ?
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=14933&r=0
Все пак в тази тема са събрани всички инвеститори !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от _1912_Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.
И всеки ден хората продават. Масовата терапия дава резултати. Но имам един въпрос :
и те купуват
Кои са тези "балъци" които купуват на тези нива - П/Е под 10 при развиваща се икономика ?
Някои разочаровани продават, след това обнадеждени купуват. После пак се разочароват и продават, после пак купуват. И така постоянно се въртят на шиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kobako66Първоначално изпратено от p0lkiпеньо, всеки месец инвестирам почти еднаква сума и то само пари които са ми останали /спестени/ от предходния месец
Това доказва колко безнадежден случай си!
Не мога да разбера колко тъп трябва да си за да продължаваш да бъдеш донор на БФБ.Що не взмеш да им дариш и имотите си дето имаш на мажоритарите на дружествата на които им пазаруваш акциите?
Ти си нагледен пример как алчността помрачава разсъдъка и човек е готов да прави простотии.
Е недей така грубо бледолики ша вземеш да го обидиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.
и те купуват
Коментар
Коментар