Първоначално изпратено от Bingomatic2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеНЯКОЙ СИ НАПАЗАРУВА 100 броя на 52,50. Дивидента ли получи вече или някой му "светна", че цената на бъдещоото търгово поради влизане на Френските пощи ще бъде над 52,50 лв. Не е препоръка за търговия. Имам и чакам си дивидента?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеНЯКОЙ СИ НАПАЗАРУВА 100 броя на 52,50. Дивидента ли получи вече или някой му "светна", че цената на бъдещоото търгово поради влизане на Френските пощи ще бъде над 52,50 лв. Не е препоръка за търговия. Имам и чакам си дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
анализаторите в ИП какво казват?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеМарияне, пусни също така задълбочен анализ на всички компании на борсата, да ги видим балоняци ли са, ракети ли, що са. Нас ни мързи, ти прави анализити, пък язе ще ги плюя после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Irony - hardly understood on the internet...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеМарияне, пусни също така задълбочен анализ на всички компании на борсата, да ги видим балоняци ли са, ракети ли, що са. Нас ни мързи, ти прави анализити, пък язе ще ги плюя после.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Много интересно отношение по въпроса. Едни казват, ще отиваме над 60 лв./акция, даже 62 - 65. Други са сметнали при определена ЕБИТДА и ДЪЛГОВЕ , колко би била цената на акция (тук казват 52 - 52,50 лв.). Нека да не спорим иронично, а да ИЗЧАКАМЕ ЧАСА НА ИСТИНАТА, А?
Мариян Йорданов е доказал добър капацитет в подобни оценки на водещи дружества на БФБ. Мисля, ще се съгласим с г-н Груев и да изчакаме евентуален отговор на Мариян за Спиди?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеСпоред мен, решението за очакваното мажоритарно навлизане в Спиди на Френската национална поща ще бъде взето след излизането на консолидирания отчет за 2020 г.
Имам малко бройки, колкто за цвят. По резултатите за консолидирания за 2019 г. трябваше "сделката" да стане според мен на 52 - 52,50 лв.
Не е препоръка за търговия. Това е препоръка да се правят само обосновани прогнози за развитие на дружеството.
Сега сериозно, Марияне, ако имаш време, желание и възможност, вземи направи една оценка на бизнеса на спиди - колко расте, как расте спрямо пазара, пиъри по света, пък да го видим тогава балоняк ли е, ракета ли е, що ли.
П.С. Това за олх.бг си е повече от отлична новина, но явно има кой да продава все още на нашата клета борсичка. Чакаме цена започваща с 6 отпред, а защо не и повече - да видим, засега съм повече от доволен от инвестицията си тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
п.п виждам, че са открили и три нови офиса през последните няколко дни https://speedy.bg/bg/news[/QUOTE]
Нов офис в Котел
От днес за Вас работи нов офис на Спиди с адрес: гр. КОТЕЛ, ул. РАКОВСКА № 4.
Заповядайте!
https://services.speedy.bg/speedy_office_lo…/googleMaps.php…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеСпоред мен, решението за очакваното мажоритарно навлизане в Спиди на Френската национална поща ще бъде взето след излизането на консолидирания отчет за 2020 г.
Имам малко бройки, колкто за цвят. По резултатите за консолидирания за 2019 г. трябваше "сделката" да стане според мен на 52 - 52,50 лв.
Не е препоръка за търговия. Това е препоръка да се правят само обосновани прогнози за развитие на дружеството.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Според мен, решението за очакваното мажоритарно навлизане в Спиди на Френската национална поща ще бъде взето след излизането на консолидирания отчет за 2020 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Източник? Линк? Нещо?
Коментар
Коментар