IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Inta, знаеш, че само добронамерено си хортуваме с теб, не си от най-грушата, така че всичко е точно. Ти харесваш един тип бизнес, аз харесвам друг, трети харесва трети. Фактите показват, че съм в топ 3 на най-добрите компании на БФБ, като там съм почти 100%, т.е. съм уцелил. На късмет, без късмет, все тая. Ти харесваш друго, аз не го харесвам, но не пречи да расте, така че всичко е точно. Здраве и успехи, пък да растем нагоре не е лошо

В този дух на откровеност, - признай че си в "пощата" от пандемичното преди година време и след "хвърлените на пазар пиБки" и провалената Япония и стиснахме ръцете, а аз ще ти туря два +са

пп.- имаш си и нагледен пример докато изписвам Димитровградски!
    Last edited by inta53; 24.03.2021, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Много ме развеселяваш с убеденоста си в това какво държа и на какво залагам!
      Бих ти пратил снимка за да не срамим темата но, ти и на снимки през пощата вяра нема да имаш, но на ПОЩАТА всечко ще сложиш!
      Сполай ти в избора, но не мисли че освен твоята няма още 4-5 по доходни и по НАЙ(изтървах го туй) ама нейсе!
      Inta, знаеш, че само добронамерено си хортуваме с теб, не си от най-грушата, така че всичко е точно. Ти харесваш един тип бизнес, аз харесвам друг, трети харесва трети. Фактите показват, че съм в топ 3 на най-добрите компании на БФБ, като там съм почти 100%, т.е. съм уцелил. На късмет, без късмет, все тая. Ти харесваш друго, аз не го харесвам, но не пречи да расте, така че всичко е точно. Здраве и успехи, пък да растем нагоре не е лошо
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Като ги събереш накрая пак прави минус !
        Е да, така е. И населението е балон

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Едното расте, другото намалява. Матрял, такъв е матряла.
          Като ги събереш накрая пак прави минус !

Коментар

• Груйче,това за 3лева дивидент прогноза ли е или има казано и писано..Може и 2,50 да е..

Коментар

Инта, дръж хес, мес, м+с и пес, надявай се да ПФ-тата да помпят най-големия дирижабъл на БФБ - старопланинските акции, догодина държавата пак да им налее милиони по някоя програма за заетост, за да могат да ги разпределят като дивиденти на акционерите, и бъди рахат. Не се занимавай с балоняка тук, той е за хора, дето нямат 60 години, знаят що е комплотер и че мишката не е гризач, а с нея се клика и се поръчват разни работи. Дори не говоря за новото поколение, дето мажат по екрана и си поръчват с щракане на пръсти Мани го - балоняк и толкова, елките отдавана щракат за цени под 50, а и Валерко иска да ни преебе постоянно, като си гласува акции по леФ и тантиеми за по няколко милиони - крадци и разсипници само са тук. Пък и държавата яко им налива, за да не фалират и да си пазят работниците. И на фона на това П/Е по-ниско от всяко едно старопланинско и сходен дивидент, без да се налага да дават 150% от печалбата си, получаена като дотация от държавата.

Иначе и аз си гледам около нас - пред офиса на Спиди редовно опашки по 6-7 човека към 18-18.30 часа. Препоръчвам ги и на колеги - учудващо, смао позитивни коментари и лафчета, че вече нямало да ползват Еконт (нали трябва д аима и малко селска реклама), щото тези били по евтини, а и им ги носили до вратата. А ръстът - ми според мен ще е двуцифрено чесло поне следващите 5 години! Колкото до потреблението, понеже феновете на старопланинските дирижабли не обичате статистиката (нали там сте в топ 3 в света и дъра-бъра, нищо че го няма в ни една статистиката, освен в корпративните митове), ето ви за "спадащото" потребление у нас - знам, знам, те лъжат и мамят в НСИ, само шефовете на старопланинсите говорят истината, как били в топ 3 на нещо си, ама от БТПП не знаят за подобни неща

А защо расте потребелнието и как ще расте още всяка следваща година, вероятно и сам можеш да се сетиш. Бъди здрав и успешен, а младите компании остави на младите, ти си гледай г-н другаря Велев и бъди рахат!

Много ме развеселяваш с убеденоста си в това какво държа и на какво залагам!
              Бих ти пратил снимка за да не срамим темата но, ти и на снимки през пощата вяра нема да имаш, но на ПОЩАТА всечко ще сложиш!
              Сполай ти в избора, но не мисли че освен твоята няма още 4-5 по доходни и по НАЙ(изтървах го туй) ама нейсе!

Коментар

Защо, другото да не би да се увеличава ?
                Едното расте, другото намалява. Матрял, такъв е матряла.

Коментар

да видим

Здравко, населението е променлива величина, а и нас пенсионерите не ни вълнуват, вълнуват ни хората, дето си пазаруват от сайтове, а те нарастват, Някога така викаха за фейсбоклук - кой ще ти го ползва, пък се оказа, че имало кой, даже и сред пенсионерите. А тази територия без население няма да остане, не го мисли, златна територия е, вече дали ще ебългарско - не се наемам да кажа. Дълга и широка е и не е за тук, та няма да се пъна. Живи и здрави, гледаме мача - диапазонът ми беше 72-80, на другите елките тракаха под 50 - е, видя се кой позна,

Колко ще е търговото - не знам, може и да е под 70, даже е много вероятно. Разбира се, ще се обжалва, ще се увеличи и т.н., ако е под 75-80, стандартните неща. А всяко обжалване удъ;бава процедурата, та може да стане време за дЕвидент от 3 кинта и т.н. Абе много неща са - една от много малкото акции на БФБ, където купуваш и забравяш, спокоен за бъдещето, което определено е зелено (нали 100-те кинта бяха зеленички )
                  Вярно е променлива Грую, ама все в отрицателна посока се променя от години !

Коментар

Кое население, онова, което Импа се канеше да закачи по уличните лампи?
                    Защо, другото да не би да се увеличава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Груйче , да видим дали пак ще познаеш за 80 лева..
                      да видим

Здравко, населението е променлива величина, а и нас пенсионерите не ни вълнуват, вълнуват ни хората, дето си пазаруват от сайтове, а те нарастват, Някога така викаха за фейсбоклук - кой ще ти го ползва, пък се оказа, че имало кой, даже и сред пенсионерите. А тази територия без население няма да остане, не го мисли, златна територия е, вече дали ще ебългарско - не се наемам да кажа. Дълга и широка е и не е за тук, та няма да се пъна. Живи и здрави, гледаме мача - диапазонът ми беше 72-80, на другите елките тракаха под 50 - е, видя се кой позна,

Колко ще е търговото - не знам, може и да е под 70, даже е много вероятно. Разбира се, ще се обжалва, ще се увеличи и т.н., ако е под 75-80, стандартните неща. А всяко обжалване удъ;бава процедурата, та може да стане време за дЕвидент от 3 кинта и т.н. Абе много неща са - една от много малкото акции на БФБ, където купуваш и забравяш, спокоен за бъдещето, което определено е зелено (нали 100-те кинта бяха зеленички )
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А какво правим с населението, защото то е обречено да намаля ?
                        Кое население, онова, което Импа се канеше да закачи по уличните лампи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Груйче , да видим дали пак ще познаеш за 80 лева..
                          Ха ха не ни разсмивай, кога е било 80.
                          На върба в петък, ха ха Голям майтап, евала

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Потреблението в България е обречено да расте при това с големи темпове. Това е вторият стълб върху който е изграден фундамента.
                            А какво правим с населението, защото то е обречено да намаля ?

Коментар

• Груйче , да видим дали пак ще познаеш за 80 лева..

Коментар

Балонери, на колко очаквате тук търговото?
                                Аз очаквам 66 кинтаж, но с голям реверанс от мажовиците
                                40 ми е макса, не заслужава и 30 тоя балоняк. Без към Алтерко и старопланинските, там е истината!

Коментар

Working...
                                X