If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форти, прави впечатление, че само по балонните позиции се въртиш и то винаги след балнирането - на 17 лв. не пишеше за Спийди, но на 36 си първи да пишеш
Кажи за своята си балонера дето се хвали че си на 100% нашит там - СФАРМАТА ТРД. ХАХА
ХАХА, нещо не пишеш там скоро време. И там се тъгуват на скъпи цени БЪДЕЩИ очаквания, и там няма начин да не се повтори историята и да видим спукване
Кое му е смешното не разбирам?
А за енергони ли искаш да пише?
Междудругото аз продадох по-голямата част от акциите ми в Спиди и малко съжалявам.
Форти, прави впечатление, че само по балонните позиции се въртиш и то винаги след балнирането - на 17 лв. не пишеше за Спийди, но на 36 си първи да пишеш
Кажи за своята си балонера дето се хвали че си на 100% нашит там - СФАРМАТА ТРД. ХАХА
ХАХА, нещо не пишеш там скоро време. И там се тъгуват на скъпи цени БЪДЕЩИ очаквания, и там няма начин да не се повтори историята и да видим спукване
BullsonBSE, стига се напъва де, няма смисъл. Всеки сам решава къде да инвестира и къде не, това е въпрос на лични анализи и избор.
Бъдещето е в електронната търговия, логистиката от там ще расте. Не случайно Амазон си правят свои дружества за логистика, надали е само ей така за да се намират на работа.
BullsonBSE, стига се напъва де, няма смисъл. Всеки сам решава къде да инвестира и къде не, това е въпрос на лични анализи и избор.
Бъдещето е в електронната търговия, логистиката от там ще расте. Не случайно Амазон си правят свои дружества за логистика, надали е само ей така за да се намират на работа.
студено
ако ти кажа таргета до 2020 г. на двама приятели ще гледаш така
затова няма да ти го кажа, да не получиш ортикарии
Какъв таргет ще ми кажеш Може само да ме разсмееш.
Какъвто и таргет да дадеш, това тук повече от 5 лв. не струва! Съвсем сериозно и не се литкайте по балонните печалби - това тримесечие или година ги има, догодина не!
Как е балонерата, стигнехте ли 200 милина капитализация, после колко гоните 400 милиона ли Скоро ще е изпраскването на балона, сега Сирма е по-актуална
студено
ако ти кажа таргета до 2020 г. на двама приятели ще гледаш така
затова няма да ти го кажа, да не получиш ортикарии
увеличават с 30 точките в Румъния от раз с TIU Travel Center
през 2013 в БГ Спиди увеличи точките от раз с Пикадили, после дойдоха над 100 SPS-и
мина черния петък във fashiondays
в петък (27 ноември) ще е черния петък в emag
и в Румъния тоже
доставя се основно със Спиди, така че поръчвайте смело на промоциите
тази година вярвам има доста по-добра организация и няма да има презадръстваме
Нямам търпение да излязат отчетите, да видя ефекта от най-силното тримесечие
Как е балонерата, стигнехте ли 200 милина капитализация, после колко гоните 400 милиона ли Скоро ще е изпраскването на балона, сега Сирма е по-актуална
малко инфо от основния пазар на Спиди (засега около 1/3, но скоро основен, надявам се)
Fashion Days очаква 30% ръст на продажбите за Черния петък
Компанията за търговия на дребно с модни стоки Fashion Days очаква 30% ръст на продажбите по време на тазгодишния Черен петък, който конкретно тя ще проведе между 20 и 22 ноември, съобщи главният изпълнителен директор Габор Чех.
Брех, че като свалят данъците от къде ще им идват приходите? Или нещо са решили генерално проблемът с кражбите и със събирането на данъци (което лично ме съмнява) или поредния кьорфишек за показ, колко сме зле в БГ, а в Румъния колко са добре.
Коментар