IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 4 (от 15.09.2009 до 18.12.2009)

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3
    Last edited by mibova; 11.11.2011, 17:01.
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Днес и на мен не ми издържат нервите, незнам в кой момент ще взема да разпродам.
      След празниците накъде?

Коментар

• А и ми е интересно как и колко ще го изчисли спада на гривната за последните 10 години....

С 2 или с 3 девалвации... Вече не помня колко бяха, само за периода!

А и сладката инфлация - как ли се изчислява в Украйна.. Дали е прецизен стат, института, както у нас?

Хахахахаха!

Чакам, ОК! Доразвий си тезата!

Коментар

• Първоначално изпратено от korker
          Първоначално изпратено от ATILA
          хахахахахха!

Умнико, хайде изчисли колко е паднала! Нали си майстор???

П.С. И все още чакам да дадеш ама последната си прогноза, кога ще фалират Химимпорт и Еврохолд!
          ATILA, абе всички сме изнервени в момента, ама недей да си изпускаш нервите бе човек.
          Мен питаш ли ме? Празници идват, кеш трябва, а цените падат. С този късмет може семейството ми да изкара празниците на диета и в къщи
          Ама пак си трая и не си изпускам нервите.
          Търпение.
          Koркър, не се намесвай там, където не ти е работата! С уважение го казвам!

Не съм си изпуснал нервите...

С това мрънкало ОК имаме дебат отдавна!

Коментар

• Първоначално изпратено от calc
            Много ми е любопитно дали има смелчаги, които да излязат и да кажат аз купувам сега или всички както винаги ще са купували на дъното ))
            ..аз искам да купя 2 ZHBG защото искам да ми станат кръгло число хихихихи

...ама не си помня паролата басии ..

.....Внимание на летище София полета до Лондон е отложен с 1h ......съмнява ме това да се изтъргува негативно ... идеята е - пътници да продават от нерви ...

Коментар

• Много ми е любопитно дали има смелчаги, които да излязат и да кажат аз купувам сега или всички както винаги ще са купували на дъното ))
              Да ще купувам .... по малко .Сложил съм оферти в 5 позиции на БФБ и една на немската борса.... ама с този моя късмет с изключение на ССВ в останалите всички са си добре и осигурили празниците ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Между другото наблюдаваме края на едно тригодишно движение!
                Разбира се ако приемем, че ТА работи на БФБ или изобщо!
                2 или 3 ?

В тоя смисъл сърбят ли ви ръцете за големия КЕШ?
                :-)
                За КЕШ-о ке чакаме Централата да реши на къде ще потегляме след итрезняването на 2ри януари ;-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от calc
                  Много ми е любопитно дали има смелчаги, които да излязат и да кажат аз купувам сега или всички както винаги ще са купували на дъното ))
                  С какво да купувам като кеша отдавна привърши?
                  Лошото е че се налага да се кешира преди празници
                  , а пазара пада

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Между другото наблюдаваме края на едно тригодишно движение!
                    2 или 3 ?

В тоя смисъл сърбят ли ви ръцете за големия КЕШ?

Коментар

• Много ми е любопитно дали има смелчаги, които да излязат и да кажат аз купувам сега или всички както винаги ще са купували на дъното ))

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                        хахахахахха!

П.С. И все още чакам да дадеш ама последната си прогноза, кога ще фалират Химимпорт и Еврохолд!
                        ATILA, абе всички сме изнервени в момента, ама недей да си изпускаш нервите бе човек.
                        Мен питаш ли ме? Празници идват, кеш трябва, а цените падат. С този късмет може семейството ми да изкара празниците на диета и в къщи
                        Ама пак си трая и не си изпускам нервите.
                        Търпение.

Коментар

• Между другото наблюдаваме края на едно тригодишно движение!
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                            Виж и валутата им с колко е паднала за 10 години.
                            хахахахахха!

Коментар

• Виж и валутата им с колко е паднала за 10 години.

Коментар

• http://www.ft.com/cms/bfba2c48-5588-...0779fd2ac.html

Украйна - 900% за последните 10 години.... Шокиращо, предвид конюнктурата там

Коментар

Working...
                                X