Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
А и ми е интересно как и колко ще го изчисли спада на гривната за последните 10 години....
С 2 или с 3 девалвации... Вече не помня колко бяха, само за периода!
А и сладката инфлация - как ли се изчислява в Украйна.. Дали е прецизен стат, института, както у нас?
Хахахахаха!
Чакам, ОК! Доразвий си тезата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkerПървоначално изпратено от ATILAхахахахахха!
Умнико, хайде изчисли колко е паднала! Нали си майстор???
П.С. И все още чакам да дадеш ама последната си прогноза, кога ще фалират Химимпорт и Еврохолд!
Мен питаш ли ме? Празници идват, кеш трябва, а цените падат. С този късмет може семейството ми да изкара празниците на диета и в къщи
Ама пак си трая и не си изпускам нервите.
Търпение.С уважение го казвам!
Не съм си изпуснал нервите...
С това мрънкало ОК имаме дебат отдавна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от calcМного ми е любопитно дали има смелчаги, които да излязат и да кажат аз купувам сега или всички както винаги ще са купували на дъното))
хихихихи
...ама не си помня паролата басии ..
.....Внимание на летище София полета до Лондон е отложен с 1h ......съмнява ме това да се изтъргува негативно ... идеята е - пътници да продават от нерви...
Коментар
-
Много ми е любопитно дали има смелчаги, които да излязат и да кажат аз купувам сега или всички както винаги ще са купували на дъното ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от psycoholicМежду другото наблюдаваме края на едно тригодишно движение!
Разбира се ако приемем, че ТА работи на БФБ или изобщо!
В тоя смисъл сърбят ли ви ръцете за големия КЕШ?
За КЕШ-о ке чакаме Централата да реши на къде ще потегляме след итрезняването на 2ри януари ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAхахахахахха!
Умнико, хайде изчисли колко е паднала! Нали си майстор???
П.С. И все още чакам да дадеш ама последната си прогноза, кога ще фалират Химимпорт и Еврохолд!
Мен питаш ли ме? Празници идват, кеш трябва, а цените падат. С този късмет може семейството ми да изкара празниците на диета и в къщи
Ама пак си трая и не си изпускам нервите.
Търпение.
Коментар
-
ОК
Виж и валутата им с колко е паднала за 10 години.
Коментар
-
http://www.ft.com/cms/bfba2c48-5588-...0779fd2ac.html
Украйна - 900% за последните 10 години.... Шокиращо, предвид конюнктурата там
Коментар
Коментар