IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от calc
    Първоначално изпратено от bertram
    оптимистично в момента е теста на Софикс 380 да издържи
    успешен ден
    Дори и да пробие 380 няма да е много скоро според мен, по-скоро ще се задържим там някъде известно време, дори може да има опит да мине пак над 400 след средата на януари 2010
    Връща се над 400 веднага щом свършат пакетите от няколкото ликвидни компании на продавача, който изсипва последните няколко дни.
    Може и така да се случи, но ако Дау пробие 10000 едва ли ще се развие този сценарий, защото ще се появят още инвеститори и спекуланти желаещи да продават.

Коментар

• Поне търговията днес се отпуши най-после, това само може да ни радва.
      Имаме вече 400 хил.лв. оборот за половин час, а това показва че най-после се раздвижва пазара. Дано да има търговия, че иначе само седим и нищо не печелим.

Коментар

• Първоначално изпратено от calc
        Първоначално изпратено от bertram
        успешен ден
        Дори и да пробие 380 няма да е много скоро според мен, по-скоро ще се задържим там някъде известно време, дори може да има опит да мине пак над 400 след средата на януари 2010
        Връща се над 400 веднага щом свършат пакетите от няколкото ликвидни компании на продавача, който изсипва последните няколко дни.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• От голямо значение ще е как ще върви света след като приключат разпродажбите на моментните продавачи, които според мен имат за цел да се освободят от позициите си до края на годината.

Коментар

• .....в село Лусърово днес са доставени 30 бройки по малко хляб от очакваното .. дали новината сте повлияе на ZHBG
            ...вчера късно вечерта 2 мутри се збиват в кръчма в София ----дали сте отчете по горното чуствителния Sofix

...от другата страна Левски бие Лацио очакванията са големите хазартни играчи да влязат дълги по Sofix

....пазара отваря скоро ---да влезем във фокус

..време да се прави cash хихихи

..добро утро България

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              успешен ден

Коментар

• оптимистично в момента е теста на Софикс 380 да издържи
                успешен ден
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от calc
                  Дали не е днес момента да паднем под 400 пункта?
                  Таман ми взе думата от устата

Коментар

• Абе,

това, че Левски победи Лацио ,

да ви говори нещо...........;-))

Коментар

• Дали не е днес момента да паднем под 400 пункта?

Коментар

• Стига с тези червени истории, трябва ли да се движим с останалия свят или може да си живеем в нашенската си никсоликвидна реалност?

Коментар

• Ще те връхлети червеноглавия

Коментар

• Дали ще ни върхлети днес червената вълна от щатите и Азия от тази нощ?
                            Очаквания?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitagor
                              Тази дизибизидзверификация ме остави без дъх!
                              )

Млади приятелю, не си ли учил английски? Например сещаш ли се как е различен на английски?
                              Мрънкалото се бъзика според мен.
                              Я по-добре кажете, как мислите за днес - ще има ли пързалка, евентуално колко ще е голяма (къса) и т.н.
                              Отивам да си махна малкото ордери. Не е препоръка. шибаняшка работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                                Първоначално изпратено от Pacho
                                Ще се намери ли кой да ни обясни на нас неуките, що е то “дизиферсификация“ ? Мерси предварително. Ааа и в тон с борсовите настроения - кво беше туй пъстърмЪ бе?
                                ей досега ровя в мрежата и такава дума няма - явно е някакъв форумен сленг.
                                срещал съм я тук и значи да си купиш няколко различни инструмента!
                                Ей значи само търсите да вземете някой за мезе

Тълковен речник:
                                http://www.kakvo.org/tword/%D0%B4%D0...86%D0%B8%D1%8F

Коментар

Working...
                                X