If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще се намери ли кой да ни обясни на нас неуките, що е то “дизиферсификация“ ? Мерси предварително. Ааа и в тон с борсовите настроения - кво беше туй пъстърмЪ бе?
ей досега ровя в мрежата и такава дума няма - явно е някакъв форумен сленг.
срещал съм я тук и значи да си купиш няколко различни инструмента!
Ахам , мерси. Аз щото всичко си имам, само едно електрическо ренде си търся. Иначе чукове, триони, дрелки, .... бе всичко си имам. Значи съм дизи...... кво беше там , абе форумно-сленгван съм с две думи.
Абе момко, що не почетеш първо мълчешком, а? Пък по-нататък ни думай кой къФ корифей е и как щял да ни спасява. Мерси за вниманието и отговора все пак.
Ще се намери ли кой да ни обясни на нас неуките, що е то “дизиферсификация“ ? Мерси предварително. Ааа и в тон с борсовите настроения - кво беше туй пъстърмЪ бе?
ей досега ровя в мрежата и такава дума няма - явно е някакъв форумен сленг.
срещал съм я тук и значи да си купиш няколко различни инструмента!
това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
на мене сега ви е времето да вярвам и да имам каузи, понеже като имам пари няма да ми е до вяра и каузи. Готов съм да се скъсам от учене и от купони , за да постигнамечтите си.
Г-н Гигов за студентките от икономиката сте много прав - ама и те са като мене на тях всички родителите са им отписали кредитите и никой нищо няма да връща :-) Ами някои състуденти които бяха на бригада в Америка и казаха че там парите дадени от родителите се връщат на което освен да кажа: Пази Боже! Не знам какво ще стане ако цъфнат нашите на вратата след някой купон и кажат а сега дай парите.
Ние сме добре и икономиката е добре и ще расте. Догодина най-късно лятото кризата ще е спомен и всички ще славите ГЕРБ и как са ни спасили от кризата и олигарсите.
Момче,
желая ти всичко най-хубаво. За младостта е характерен този плам. Без вяра няма напредък. Не ми обръщай много внимание. Аз съм стар песимист. Ама все пак не вярвай толкова на политиците, били те десни или леви. Всички си гледат джоба.
Каквото и да стане първо се запитай: кой печели от това?
Но определено твоят плам ми харесва!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
на мене сега ви е времето да вярвам и да имам каузи, понеже като имам пари няма да ми е до вяра и каузи. Готов съм да се скъсам от учене и от купони , за да постигнамечтите си.
Г-н Гигов за студентките от икономиката сте много прав - ама и те са като мене на тях всички родителите са им отписали кредитите и никой нищо няма да връща :-) Ами някои състуденти които бяха на бригада в Америка и казаха че там парите дадени от родителите се връщат на което освен да кажа: Пази Боже! Не знам какво ще стане ако цъфнат нашите на вратата след някой купон и кажат а сега дай парите.
Ние сме добре и икономиката е добре и ще расте. Догодина най-късно лятото кризата ще е спомен и всички ще славите ГЕРБ и как са ни спасили от кризата и олигарсите.
Момче,
желая ти всичко най-хубаво. За младостта е характерен този плам. Без вяра няма напредък. Не ми обръщай много внимание. Аз съм стар песимист. Ама все пак не вярвай толкова на политиците, били те десни или леви. Всички си гледат джоба.
Каквото и да стане първо се запитай: кой печели от това?
Но определено твоят плам ми харесва!
Освен това аз вече съм си купувал акции и затова сега чакам и търса начин за дизиферсификация и дори ще спечеля защото никой не ме гони и си избирам кога да
купя или продам, но не съм зорлия.
това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Утре срива ще бъде по-голям от днес. Като гледам Старата Европа и какво става зад океана. Не ми се мисли. Дето вика Gaki вай, вай.
аз не ммога да схвана логиката на този български Соифкс и това е!
само ми хрумна този стар виц с черен хумор:
капитана на потъващ кораб към екипажа и пътниците:
-не бягайте корабът потъва бавно и сигурно вода ще има за всички.
Момче, наистина много ме кефиш. Така трябва да бъде. Без вяра и ентусиазъм всяка кауза е обречена. Дерзай, дето викат руснаците!
А пък логиката на Софиксо ще го схванеш като изчукаш още някоя студентка, дето ПОЧТИ СЕ Е ДИПЛОМИРАЛА по икономика. Сега ти е времето. За чукането, не за това да се правиш на ИНВЕСТИТОР.
Мнението ми е препоръка да не прахосваш парите на баща си! Ако искаш.
Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.
u-u-U-P-P-P4000*10^(-1)
Ами по неговите сметки сме нагоре с ... - 1,93%
Дам, тука нещо се рачертах - следваща спирка на БДЖ е ниво образувано от номера на буквата в азбуката - 23.12.09 - ВЖД.
Много важно за разпозналите кода - няма препоръки, само предположение...
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Сега разбрах защо пада Дау , заради Бойко Борисов !
Е много ясно, че Дау не пада заради бандита Бойко Борисов, а заради Бернанке, Обама, Гайтнер и т.н.
Софиксът пада заради вандала Бойко!
не Ви разбирам г-не, защо пък нашето правителство да е виновно за поевтиняването на българските акции. то тия фирми са си частни и държавата им дава всичко което зависиот нея. А Вие май говорите изпълнен с чиста завист понеже нямате свободни пари и само ще гледате филма. Следмалко ще се сетя и за име на филма, че ми е празна тиквата от снощи.
"Ужилването". Става ли?
Горе-долу става - но Ви го казвам за да не ви -+счупя хатъра+- както казваше баба ми, на която може да и се вярва понеже тя където е инвестирала едва преди 1-2 години успяха братовчедите да го изплюскат след 25 години! Баба ми засега е най-якия инвеститор който знам по-отблизо. Дано и аз така след 30-40 години да съм натрупал имане и мен да има някой да ме муфти и дами остава.
Утре срива ще бъде по-голям от днес. Като гледам Старата Европа и какво става зад океана. Не ми се мисли. Дето вика Gaki вай, вай.
аз не ммога да схвана логиката на този български Соифкс и това е!
само ми хрумна този стар виц с черен хумор:
капитана на потъващ кораб към екипажа и пътниците:
-не бягайте корабът потъва бавно и сигурно вода ще има за всички.
Момче, наистина много ме кефиш. Така трябва да бъде. Без вяра и ентусиазъм всяка кауза е обречена. Дерзай, дето викат руснаците!
А пък логиката на Софиксо ще го схванеш като изчукаш още някоя студентка, дето ПОЧТИ СЕ Е ДИПЛОМИРАЛА по икономика. Сега ти е времето. За чукането, не за това да се правиш на ИНВЕСТИТОР.
Мнението ми е препоръка да не прахосваш парите на баща си! Ако искаш.
Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.
u-u-U-P-P-P4000*10^(-1)
Ами по неговите сметки сме нагоре с ... - 1,93%
Важно е оптимизъм да има.
Ето и лозунг предлагам:
Всеки спад по-малък от 2% дневно - е скрит Ъппппп.
Коментар