If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Амиии... нищо. Нищо не правите. Сега просто времето за нищоправене се увеличава! Ако искате ликвидност на борсичката времето за търгуване трябва да се намаля, а не да се увеличава!!!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
В тоз летаргичен пазар едва ли ще се отрази съществено ,важно е броя на участниците да се увеличи ,единствено може да хванат тия които спят до обяд .....
Стига сте критикували промените. Ще мине време, ще свикнем.
Иначе, според мен е добре, че най-после въведоха едно нормално работно време, все пак както и да го гледате само до 14 часа беше много малко времето, ами после какво правим? Сега поне и следобед човек ще може да търгува, един вид ще има по-голяма свобода на пазара. Дано скоро скочи и обема на търговията, така би трябвало, след като ще има по-дълго време за търговия, и самата търговия следва да нарастне.
Хайде успех и наслука.
Иначе, според мен е добре, че най-после въведоха едно нормално работно време, все пак както и да го гледате само до 14 часа беше много малко времето, ами после какво правим? Сега поне и следобед човек ще може да търгува, един вид ще има по-голяма свобода на пазара. Дано скоро скочи и обема на търговията, така би трябвало, след като ще има по-дълго време за търговия, и самата търговия следва да нарастне.
Хайде успех и наслука.
ейй добре, че увеличиха работното време, че брокерите не можеха да смогват да въвеждат сделките при старото "ограничено" време.. вижте сега каква динамика, какво чудо..
Хайде успех и наслука.
ейй добре, че увеличиха работното време, че брокерите не можеха да смогват да въвеждат сделките при старото "ограничено" време.. вижте сега каква динамика, какво чудо..
Времетраенето на търговската сесия варира в зависимост от конкретния вид инструмент, както и от пазара, на който е регистриран. Конкретното времетраене на сесията за емисиите, търгуващи се непрекъснато, е както следва:
• 09:30 - 10:00 Pre-trading
• 10:00 - 10:10 Откриващ аукцион
• 10:10 - 16:55 Непрекъсната търговия
• 16:55 - 17:00 Закриващ аукцион
• 17:00 - 17:30 Post-trading
За емисиите, търгуващи се само посредством аукциони, търговската сесия е както следва:
• 09:30 - 10:00 Pre-trading
• 10:00 - 10:10 Откриващ аукцион
• 16:55 - 17:00 Закриващ аукцион
• 17:00 - 17:30 Post-trading
PIMP, ако може и аз да се намеся, че не сме се виждали скоро. Новият тренд започна през януари според мен, като не ни подминава и нас. Виж какво става с цените на някои АДСИЦи, които са вече най-интересни за инвестиране. А това, че Софикс пада е много просто защо - състава му е калпав. Знаеш какво имам предвид.
Съгласен с горното.
И като сме допрели до оптимизма... ми я сравнете на годишна и на 3 годишна база доходността от BGREIT (и MCH може да добавите) със DAX и SP500 и ще видите че последните ряпа да ядат.
Така че стига сме ревали. Стойностното си е стойностно. Колкото и да няма пари на БФБ. Който е инвестирал правилно е добре.
И никакъв балон няма в горните, дори има немалка подцененост и бъдещ потенциал.
Ще има още малко покачване но ...малко -Очаквам още спад и на американски и на европейски индекси и акции.Цяло лято ще е така технически сме за надолуКрая на септември или октомври ще започне бичия цикъл -е моето виждане.
Така го виждам и аз западният маркет....
За БГ съм малко песимист и споделям мнението за трите месеца най малко безвремие нито надолу ,нито нагоре....но пък може и да бъдем изненадами ако Гърция тръгне към подобрение нагоре или яко надолу ако има други фактори...
Иначе ми трябват два ,три зелени на ДАХ да намажа и аз филията ,да натрупам мазнини за да има какво да свалям лятото........
Коментар