IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
    много умна сентенция, равновесен как ще коментираш случващото се в Европа тези дни и силните бичи настроения, дали тоба не е начало на нов тренд
    PIMP, ако може и аз да се намеся, че не сме се виждали скоро. Новият тренд започна през януари според мен, като не ни подминава и нас. Виж какво става с цените на някои АДСИЦи, които са вече най-интересни за инвестиране. А това, че Софикс пада е много просто защо - състава му е калпав. Знаеш какво имам предвид.

Коментар

• Ще има още малко покачване но ...малко -Очаквам още спад и на американски и на европейски индекси и акции.Цяло лято ще е така технически сме за надолуКрая на септември или октомври ще започне бичия цикъл -е моето виждане.

Коментар

• Всеки ден св.Нагъзаки (да се свети името Му) го раздава. Под формата на едни специални анални свещички. За всеки инФеститор той има поне по една дневно. И така е от Март 2008г. Щедър и себераздаващ се е светията.....

Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнение
        Къде и кога са раздавали безплатен трибестан?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнение
          На едно от ОСА- та на Императора бяха дали някакви рекламни....той да си каже ,но се хвалеше по въпроса...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За Императора и аз съм изненадан ,но за това може да е виновно Нушето ...
            Мацките без да искарваш достатъчно те зарязват ,колкото и безплатен трибестан да му дава Донев и той е променил тактиката да си докара нещо спекулативно .. ....

Коментар

Мацките без да искарваш достатъчно те зарязват ,колкото и безплатен трибестан да му дава Донев и той е променил тактиката да си докара нещо спекулативно .. ....

Коментар

точно!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Здрасти Монти,
                  казвам че се надявам до 2013 или през 2013 да се обърне тренда - време му е!
                  Цъ - не 70%, аз съм си 100% в акции(от портфейла ми в Бенч-а) и продължавам да купувам всеки месец с преведените ежемесечно парички! Ми той последния оптимист май беше Импето - ей го и той врътки взе да прави май още чака ФПП на 21стинки, оф спекуланте, спекуланте!
                  Успех на всички!

Коментар

Миналата година всички чакаха август да се качи борсата но не стана и до сега върнахме над 25 % ,сега всички чакат да дойде 2013 г.....
                    Мойто мнение е че до 2013 ще има качване и то е скоро.....Щом и последният оптимист стане спекулант някой голям ще ни изяде хляба с поне 30 % нагоре...
                    Има наченки за това . Никой не обича да губи и то вече година и нещо при падащи индекси. ... а някой го забелязва . Гърция ако предоговори условията и отпадне излизането им от Еврозоната ще се метне някой и при нас скоро ...
                    Мнението ми е че тези дни натискахме нарочно позициите на Алианц и Доверие да ги принудим да се покажат за преоценки , но не....Спадовете достигат по някой акции над 30 % ..
                    Което означава че чакат новото разписание да покажат активност или ще отчетат големи загуби в следващите месеци.....
                    Така че най безопастното е 70 % в акции и никакви покупки и продажби няколко месеци .... за тези който са на нашата борса.
                    Не може да не са се договорили БФБ ,ДФ и ПФ поне първият месец да инсценират ликвидност.....
                    Не е препоръка....
                    Здрасти Монти,
                    казвам че се надявам до 2013 или през 2013 да се обърне тренда - време му е!
                    Цъ - не 70%, аз съм си 100% в акции(от портфейла ми в Бенч-а) и продължавам да купувам всеки месец с преведените ежемесечно парички! Ми той последния оптимист май беше Импето - ей го и той врътки взе да прави май още чака ФПП на 21стинки, оф спекуланте, спекуланте!
                    Успех на всички!
                    Last edited by tony1975; 30.06.2012, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                      много умна сентенция, равновесен как ще коментираш случващото се в Европа тези дни и силните бичи настроения, дали тоба не е начало на нов тренд
                      Има голяма вероятност това да е така. Всъщност тренда в европа тръгна след изборите в гърция, от тогава се трупат добри новини. Сега в петък просто излязоха няколко добри новини едновременно. В европа остава проблем липсата на растеж, но взета отделно тази липса предполага растеж на индексите само заради намаляването на шанса за катастрофични сценарии.

За съжаление не очаквам реакцията в България да е сходна по амплитуда. В европа калкулират значително понижение на вероятността от банкови фалити и разпад на еврозоната. В България това което потиска нещата са кризата в Гърция и икономическата стагнация. А нищо от това до момента не е тръгнало да се променя.

Така че за следващите месеци ако европа порастне например с 30%, за България не очаквам растеж над 15%. Т.е. очаквам в следващите 3-4 месеца софикс да порастне, но да кажем до 315-320 пункта.
                      Last edited by ravnovesie; 30.06.2012, 11:12.

Коментар

• Миналата година всички чакаха август да се качи борсата но не стана и до сега върнахме над 25 % ,сега всички чакат да дойде 2013 г.....
                        Мойто мнение е че до 2013 ще има качване и то е скоро.....Щом и последният оптимист стане спекулант някой голям ще ни изяде хляба с поне 30 % нагоре...
                        Има наченки за това . Никой не обича да губи и то вече година и нещо при падащи индекси. ... а някой го забелязва . Гърция ако предоговори условията и отпадне излизането им от Еврозоната ще се метне някой и при нас скоро ...
                        Мнението ми е че тези дни натискахме нарочно позициите на Алианц и Доверие да ги принудим да се покажат за преоценки , но не....Спадовете достигат по някой акции над 30 % ..
                        Което означава че чакат новото разписание да покажат активност или ще отчетат големи загуби в следващите месеци.....
                        Така че най безопастното е 70 % в акции и никакви покупки и продажби няколко месеци .... за тези който са на нашата борса.
                        Не може да не са се договорили БФБ ,ДФ и ПФ поне първият месец да инсценират ликвидност.....
                        Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Видя се, че нито светът свърши, нито еврото ще изчезне, нито пък европа се разцепи!
                          И каква излезе тя - някои успяхме да си накупим евтини акции на страхотни компании през последните 2-3 години!
                          2013година ще е страхотна година за инвестиралите!
                          Успех на всички!

п.с. голям майтап ще бъде с новото работно време - ама то е било и майтап със започването на борсата и писането по дъски.
                          Тони, при над 1 милиард взети от джоба на бизнеса и потребителите само вследствие на новите цени на тока и газта - нe споделям ничий краткосрочен ентусиазъм за ръст на БФБ. За 2013 - дано, всички се надяваме.

769 млн. лв. допълнително на година ще струва увеличението на тока от 1 юли, показват изчисления на в. "24 часа". ДКЕВР обяви, че електричеството скача с 13% от неделя

Коментар

• Видя се, че нито светът свърши, нито еврото ще изчезне, нито пък европа се разцепи!
                            И каква излезе тя - някои успяхме да си накупим евтини акции на страхотни компании през последните 2-3 години!
                            2013година ще е страхотна година за инвестиралите!
                            Успех на всички!

п.с. голям майтап ще бъде с новото работно време - ама то е било и майтап със започването на борсата и писането по дъски.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              И какво излиза сега??

Ганьо пак е встрани от "всенародната" радост!

Жалка, жалка БеГетовска орисия!

Фондмениджърите ни наистина са боклуци! БОКЛУЦИ, които буквално унищожиха начените на родния капиталов пазар!
                              Че ние кога сме имали "капиталов пазар" ?!

За да има такова нещо, първо е необходимо гарантираното и безпрепятствено движение на капитал........ такова нещо в България няма....... дори в буквалния смисъл..... разни шофьорчета на "маршрутки" си задигат милиончета безпроблемно и после потъват в дън земя ..........

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              В България просто трябва да се подобри бизнес и инвестиционният климат.........

Предполагам като се вдигат ударно цените на тока и ГАЗта ?! Та който дойде да произвежда след няколко години да се види в чудо.......... той да не е луд. В нормалните държави ако им вдигнат тока с 13% ще летят глави........ тук нищо не случва........ е случва се де........ БФБ както винаги върви надолу. Но иначе инвестиционния климат се подобрява и Дянкича каза че до 5 години ще стигнем Гърците........ само не разбрах защо очаква Гърците да се затрият за 5 години
                              Last edited by Xman1; 30.06.2012, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Онова, което се свива,
                                първо трябва да се разпростре.
                                Онова, което се проваля,
                                първо трябва да бъде силно.
                                Онова, което се изхвърля,
                                първо трябва да се отгледа.
                                Преди да получиш,
                                трябва да дадеш.

Коментар

Working...
                                X