IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Боже боже...

Правим филм за частите за коли

България ще направи филм за производството на автомобилни части в страната, който ще бъде показван пред инвеститори. "Възложил съм на министъра на икономиката Делян Добрев да направят едно филмче, защото в момента в България се произвеждат над 50% от компонентите на автомобилната промишленост на Европа". Това заяви премиерът Бойко Борисов след срещата си в Лондон с британския си колега Дейвид Камерън. "Мога да се обзаложа, че ако имаме втори мандат, до 2-3 години германците ще изнесат някой от големите си заводи в България", продължи Борисов.
    Мисия Лондон. Мистър Селянски...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Охох Химко излетя, къде сте бре "другите ракети" аххаха
      Привет вътрещарю. Крайно време е да направят junk-sofix index, - виж само колко junk-ове е изброил BigBear в анкетата.
      Може да има инвеститорски интерес, особено ако го оформят под мотото "БФБ-Под Номинал"
      или "бфб-кандидат-милионер-индекс"
      Може много хартии да попаднат там, а не само любимите ви зърнени... и тези на Химко.
      не е препоръка
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Охох Химко излетя, къде сте бре "другите ракети" аххаха

Коментар

• За посоката не знам.

От шестнадесет позиции, част от които имам, друга част ги следя активно до момента няма сделка по нито една позиция.

То не че и сделките са повече от 50 до мометна, де.

Имам чувството че всеки чака /или много вече са на почивка/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Жабата,

посоката е ясна .

п.п. Стой и гледай само.
            Дали е ясна - не се знае знае ли се.
            Ма няма значение - за мене краткосрочно и в двете посоки е добре.
            Оставам оптимист.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Жабата,

посоката е ясна .

п.п. Стой и гледай само.
              Шемета, де се вреш барабар Петко...стой си духай супата и не се изскачай от храсталака.

Берт, август е септември, но кантара е неприятен, особено в немско.

Коментар

• Пичове,
                Ако Европата не клекне септември месец тук ще има буги-буги. Просто в момента нещата с дълговата криза са на кантар. Ако продължат да бранят еврото с каквото е необходимо и на нашата нива ще пекне слънчице.

Поздрави и успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Жабата,

посоката е ясна .

п.п. Стой и гледай само.

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  За да сме по-конкретни в наблюденията - > посока?
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Само наблюдавай, пак ще си говорим.
                    За да сме по-конкретни в наблюденията - > посока?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Направо, от гъдел.
                      Само наблюдавай, пак ще си говорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Излизам отпуска , а борсата ще полудее.
                        Направо, от гъдел.

Коментар

• Излизам отпуска , а борсата ще полудее.

Коментар

• Боже боже...

Правим филм за частите за коли

България ще направи филм за производството на автомобилни части в страната, който ще бъде показван пред инвеститори. "Възложил съм на министъра на икономиката Делян Добрев да направят едно филмче, защото в момента в България се произвеждат над 50% от компонентите на автомобилната промишленост на Европа". Това заяви премиерът Бойко Борисов след срещата си в Лондон с британския си колега Дейвид Камерън. "Мога да се обзаложа, че ако имаме втори мандат, до 2-3 години германците ще изнесат някой от големите си заводи в България", продължи Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Според мен никакъм опитимизъм за икономиката не може да има. Тепърва лошото предстои.... много фалити ... но акциите могат да растат и в такава среда
                              Че фалитите лошо нещо ли са ? Пречиства се системата (стига да е справедлива към всички).
                              ЕЗ/ЕС градят комунизъм без фалити (на банки и държави) и затова още дълго дълго ще се мъчат и лутат. И ний ще се тормозим покрай тях. Не че сме цъфнали, ма баш когато трябва най-много да наваксваме ....нъц.
                              Най добре да се преорентираме към други пазари макс.бързо.

Коментар

• Според мен никакъм опитимизъм за икономиката не може да има. Тепърва лошото предстои.... много фалити ... но акциите могат да растат и в такава среда

Коментар

Working...
                                X