IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg

През август обобщеният показател се свива с 3.3 процентни пункта, като това е и най-значителният месечен спад от началото на годината. А зад него стоят по-песимистични оценки спрямо предходния месец и в четирите наблюдавани сектора.
    От тук може да си избере и положителни новини за контра пункт:
    http://www.nsi.bg/kl_chisla.php

Примерно износа:
    http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=60...94&a4=995#cont
    Last edited by markov; 28.08.2012, 14:41.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg

През август обобщеният показател се свива с 3.3 процентни пункта, като това е и най-значителният месечен спад от началото на годината. А зад него стоят по-песимистични оценки спрямо предходния месец и в четирите наблюдавани сектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Мале каква бурна търговия има днес...
        С аукциони по 10 минути...

Коментар

• Мале каква бурна търговия има днес...

Коментар

Може само да си си мислил че си ги писал, аз не ги виждам
            ех везнов , везнов .....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Тои Равновесие писател , не читател
              Надоле поне 2 пъти ти написах моите очаквания ....
              Може само да си си мислил че си ги писал, аз не ги виждам

Коментар

Добре като мислиш че не съм прав дай ти прогноза. Да видим аз ли съм по прав като ми го говорят звездите или ти като четеш брутално формално отчети.
                Тои Равновесие писател , не читател
                Надоле поне 2 пъти ти написах моите очаквания ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  И кои са тези компании с реален риск от фалит в близката година и половина
                  Тцъ, това ще си го запазя за мен

Коментар

Хубаво ще е като пишеш нещо да подкрепяш с факти и най-вече цифри !
                    Добре като мислиш че не съм прав дай ти прогноза. Да видим аз ли съм по прав като ми го говорят звездите или ти като четеш брутално формално отчети.

Коментар

Недей пита че сега ще изреди всичките компании от индексите , щот звездите му го говорят

Коментар

Не ми се иска. Според мен 350 е реалистично. 250 е ниско и има висока вероятност да се случи наистина само ако фалира компания от софикс, но аз както казах не изключвам това.

Коментар

Аз не ги виждам така нещата. Според мен изпадат в периодични ликвидни кризи, които трябва да се гасят я с дългове, я с увеличение на капитала, я с продажби на активи.
                          Хубаво ще е като пишеш нещо да подкрепяш с факти и най-вече цифри !

Така в стил женския пазар не става !
                          Защото пишеш , после при проверка поне половината от твърденията ти не издържат.
                          Може и другата половина да не издържат но не ми се занимава да ти опровергавам всяко писание....

Кои точно холдинга или дъщерните е в ликвидна криза , към кого и по какви задължения ?

Ще ти дам жокер, прочети отчета за паричния поток ....преди поредното безсмислено изказване !

Коментар

вдигни с 200 пункта горната граница, че си много далеч от истината
                            Не ми се иска. Според мен 350 е реалистично. 250 е ниско и има висока вероятност да се случи наистина само ако фалира компания от софикс, но аз както казах не изключвам това.

Коментар

То лесно ще се види кой крив кой прав. Аз си дадох рейнджа на очакването ми за софикс за следващите година и половина. Не виждам ти да си казал нещо конкретно. Но приемам че смяташ че ще растем
                              вдигни с 200 пункта горната граница, че си много далеч от истината

Коментар

След като с получения кеш финансират дъщерните предприятия , това значи две неща :
                                - дъжерните предприятия имат увеличен обем поръчки !
                                - ще увеличи се доходноста на холдинга. Тези финансирания са лихвоностни колега !
                                30 000 000 финансиране ако лихвата е 5% - 10% между 1 500 000 и 3 000 0000 само от лихви. отделно дивидент от дъщерни към 3 000 000 !
                                Аз не ги виждам така нещата. Според мен изпадат в периодични ликвидни кризи, които трябва да се гасят я с дългове, я с увеличение на капитала, я с продажби на активи.

Коментар

Working...
                                X