If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мечките мачкат тук от години. На борсата колкото и да е дълъг тренда еднопосочно движение няма. Нормално е да се обърне палачинката и колкото по-вече време минава , толкова вероятносста за това се увеличава.
Марков, не си губи времето, има някои никове дето са в графа "на работа не изкарвме, но и без работа не ни оставят
Мечките мачкат тук от години. На борсата колкото и да е дълъг тренда еднопосочно движение няма. Нормално е да се обърне палачинката и колкото по-вече време минава , толкова вероятносста за това се увеличава.
Марков, моите уважения. Според мен си свестен. И аз си вадя заключение от спора ви с оня философ - равновесие (и някой друг го беше отбелязъл преди мен). Но какво може да ни обърка в очакването за удряне на дъното. Ами това, че не знаем със сигурност, че сме го ударили. Може тепърва да предстои.
Какво е отчайващото в случая - това, че няма кинти. може би 700 човека са се натъпкали с депозити, колкото за останалите 5 милиона човека. Е мислиш ли, че ще ги извадят за да правят бизнес. Лихвичките капят и са чист кяр. Жулят и никак не ги интересува, че тия пари са вън о обръщение, че икономическата система е като колабирала без кинти. А собствена парична политика нямаме, както знаеш сме в борд и ... положението е партер.
Както казваше Факушка - вече си гледаме по-отблизо и палците ... май са част все още от активите малко гадно, но така ми изглежда. Горките бедни хорица, които ще го отнесат в кризата ... няма ли милост към тях... баси разслоението, баси и умрялото потребление... дано се съживим, ама само с "дано" май не става.
Опасявам се, че може с години да се "влачим" по "дъното" ....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар