IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Звучи страхотно!!!

Браво Батя!

Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
    Даже се научих на гяволък да си пускам екрана на 42 инчово ЛСД, да си гледам филм на 3/4 от екрана, а на останалия да гледам като цъкат сделки, аукциони и някой интересни котировки по БФБ
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
      Даже се научих на гяволък да си пускам екрана на 42 инчово ЛСД, да си гледам филм на 3/4 от екрана, а на останалия да гледам като цъкат сделки, аукциони и някой интересни котировки по БФБ
      бравос!!!
      п.с. абе ти Батя ли си или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
        Абе Тони, не те ли притеснява че докато се разхождаш и си дремеш ще изтървеш нещо интересно по БФБ-то.
        Да ти кажа честно, оказва се че ниската ликвидност действа точно обратното на логичното при мен. Налага се да дебна повече, за да си направя добри сделки, щото са малко. Ако имаше добра ликвидност ще си направя нужните и после може да си разпускам като теб, но сега... трябва по цял ден да дебна скучния екран
        ми аз съм си напълнил - в акции съм си 100%, от тук нататък само някоя продажба - като Ланд-а или Брефчето на 100% печалба, главоблъскане какво да купя и добавяне всеки месец от заплата.

п.с.
        Така сме ние Винс с малките портфейли - лесно влизаме и излизаме и немаме големи ядове!

Коментар

• Даже се научих на гяволък да си пускам екрана на 42 инчово ЛСД, да си гледам филм на 3/4 от екрана, а на останалия да гледам като цъкат сделки, аукциони и някой интересни котировки по БФБ
          Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Здравейте момчета,
            ама то много готино така с новото работно време!!!
            Станах късно, разходих се из Зарата, пих кафенце и не бързам - защото знам че има време и БФБ не затваря!
            Сега като видя как върви хавата, ще цоцна една потна биричка, ще подремна следобяд и пак споко - като стана БФБ си работи - КЕФ!!!
            Абе Тони, не те ли притеснява че докато се разхождаш и си дремеш ще изтървеш нещо интересно по БФБ-то.
            Да ти кажа честно, оказва се че ниската ликвидност действа точно обратното на логичното при мен. Налага се да дебна повече, за да си направя добри сделки, щото са малко. Ако имаше добра ликвидност ще си направя нужните и после може да си разпускам като теб, но сега... трябва по цял ден да дебна скучния екран
            Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
              Милият той....... завалия ......
              що бе бате Пепи вие с г-н Костов кво праите по цял ден?

Коментар

• Милият той....... завалия ......

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Здравейте момчета,
                Станах късно, разходих се из Зарата, пих кафенце и не бързам - защото знам че има време и БФБ не затваря!
                Сега като видя как върви хавата, ще цоцна една потна биричка, ще подремна следобяд и пак споко - като стана БФБ си работи - КЕФ!!!

Коментар

• Здравейте момчета,

Коментар

• Ти да не си новия трол на FOREX мишката???

Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                    Разбира се, защото ще има поредната доза сълзи и сополи

Коментар

• Разбира се, защото ще има поредната доза сълзи и сополи

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      СКОРО ТАЗИ ТЕМА ЩЕ СТАНЕ ЕДНА ОТ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ!!!

Коментар

• СКОРО ТАЗИ ТЕМА ЩЕ СТАНЕ ЕДНА ОТ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ!!!

Коментар

• Августовската кУрекция завърши. Отново е време за каски

Коментар

• Чини ми се че днес ще имаме нов антирекорд по сделки и оборот. Много по-зле сме от Гърците, които отскочиха 30% от дъното. Това няма аналог в световната история. ГЕРБ са най добрите... влизаме в учебниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Колега за пореден път пишеш глупости , този път за падащи печалби на дружествата от SOFIX , без да си направиш труда да провериш преди това !
                              Заради теб си направих труда да прегледам данните за Q2.2012 и да ги сравня с данните за предната година. Информацията обобщих в справка.

Резултата за 15 компании в SOFIX е:
                              - 9 компании подобряват резултата
                              - 6 компании влошават резултата

Прикачен файл SOFIX_10.xls
                              Консолидирания на Булгартабак обърна посоката......и това дружество излезе с ръст
                              http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,139468/
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                едната ракета я отаварирай, тази с колбасите...
                                кораба потъва вие искате да го боядисвате
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X